2012-06-19 17:53:57
Φωτογραφία για «Πληρώνει» η Αγγλία, καλό και το Over στο Ντόνετσκ!
Τα φαβορί προκρίθηκαν από τον τρίτο όμιλο του Euro 2012, με την Ισπανία να τερματίζει στην πρώτη θέση και την Ιταλία να την ακολουθεί, σε μία βραδιά με αρκετό… άγχος αλλά και δυνατές αποδόσεις στην Betfair!

Οι Ισπανοί ταιριάστηκαν μέχρι και το 5.90 για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Κροάτες, με το τελικό 1-0 να πληρώνει σε απόδοση 15.00! Ίδια ακριβώς ήταν η απόδοση και για το 2-0 της Ιταλίας κόντρα στους Ιρλανδούς, ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι «ατζούρι» το πρώτο ημίχρονο έφτασε ως και το εξαιρετικό 4.00.

Η αυλαία των ομίλων πέφτει σήμερα, με τη Αγγλία και τη Γαλλία να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Η ομάδα του Χόντγκσον καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της κόντρα στην Ουκρανία και να πάρει την πρόκριση. Η νίκη, που ενδεχομένως να της δώσει και την πρωτιά, ανταλλάσσεται στο πολύ καλό 2.18!

Στο Ντόνετσκ, οι «τρικολόρ» παίζουν με τους αποκλεισμένους Σουηδούς. Πολύ πιθανό είναι να δούμε ένα υψηλό σκορ, με το Over 2.5 να φτάνει στο 1.98 στις αγορές της Betfair! Φαβορί για τη νίκη είναι, βέβαια, η ομάδα του Μπλαν σε απόδοση 1.75!

Μπείτε στο http://www.betfair.com/ για να δείτε όλες τις αγορές από τα δύο παιχνίδια, ενώ για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και τα υπόλοιπα σπορ, επισκεφτείτε το http://stoixima.betfair.com/!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ