2020-02-07 17:00:14
Φωτογραφία για Γ. Ματσίγκος: Υπάρχει μια αδικία που την ακολουθεί και η ΝΔ
Σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, ο οποίος αθόρυβα προσφέρει τα μέγιστα στο νησί, αφού τα μέλη του κατέταξαν τα ξενοδοχεία της Ρόδου ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδος και του κόσμου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιώργος Ματσίγκος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον φόρο διανυκτέρευσης, χαρακτηρίζοντάς τον άδικο. Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα οι παρευρισκόμενοι, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά κι έκαναν τις προβλέψεις τους για την επερχόμενη τουριστική σεζόν, με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Γιώργο Ματσίγκο, αφού αναφέρθηκε στην εκδήλωση και τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, επισημαίνοντας ότι ο σύλλογος από τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφέρει περίπου τέσσερις τόνους τρόφιμα στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης, στο Δημοτικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο και σε ιδρύματα τα οποία έχουν ανάγκη, μίλησε για τα μηνύματα που έρχονται γαι τη νέα τουριστική σεζόν . 


«Παρά την αισιοδοξία που υπάρχει, η σεζόν δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αφού δεν έχει «καθίσει ακόμα η σκόνη» από την πτώχευση του Thomas Cook και αυτό θα το αντιληφθούμε με την έναρξη της νέας σεζόν. Το ότι οι πτήσεις θα είναι μειωμένες το θεωρούμε δεδομένο, αφού υπήρχαν, από την προηγούμενη χρονιά, κι άλλες πτωχεύσεις, γι’ αυτό και παρατηρήθηκε μείωση στις αφίξεις 6% από τη Γερμανία και περίπου 6% από προορισμούς των Σκανδιναβικών χωρών, όπου εκεί αιτία ήταν το περιβάλλον. Αυτές οι αιτίες δεν έχουν εκλείψει ακόμη», είπε ο κ. Ματσίγκος. Σίγουρα θα είναι μια συναρπαστική σεζόν το 2020 και το καινούργιο που έχει μπει στη ζωή μας, είπε ο κ. Ματσίγκος, είναι το περιβάλλον. 

«Σε αυτό θα εστιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ότι η Ρόδος είναι ένας πράσινος προορισμός», σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην επαναδραστηριοποίηση του ΠΡΟΤΟΥΡ ή κάποιας εταιρίας για την προώθηση του τουρισμού της Ρόδου, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για μια «αδικία που υπάρχει με το τέλος διανυκτέρευσης, την οποία ακολουθεί και η καινούργια κυβέρνηση». 

MONEY-TOURISM.GR
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ