2020-02-08 00:29:04
Φωτογραφία για IOS 13 Jailbreak: Το Checkra1n στα Windows επιτέλους σε βίντεο
Το jailbreak του IOS 13 ήταν δυνατό με το εργαλείο Checkra1n. Το εργαλείο προσφέρθηκε αρχικά στο Mac μόνο και στη συνέχεια ήρθε η έκδοση για Linux πριν από 48 περίπου ώρες . Τώρα το Checkra1n για τα Windows μας αποκαλύπτεται. 

Μια λειτουργική έκδοση του Checkra1n για υπολογιστή παρουσιάστηκε στο συνέδριο του BlueHat IL. Οι προγραμματιστές πίσω από το εργαλείο jailbreak έχουν ήδη πει ότι έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος και αυτό αποδεικνύεται σήμερα. Η επίδειξη ήταν μια ευκαιρία να δούμε το jailbreak σε ένα iPhone που συνδέεται με έναν υπολογιστή Windows μέσω ενός καλωδίου USB.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη αυτή τη στιγμή η έκδοση του Checkra1n των Windows και το έργο εξελίσσεται ούτως ή άλλως και φαίνεται να είναι λειτουργικό συνολικά. Οι προγραμματιστές κάνουν πιθανώς τα απαραίτητα για να τροποποιήσουν τον κώδικα πριν από μια δημόσια απελευθέρωση.

Αν έχετε υπολογιστή με Windows, θέλετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας και είστε πραγματικά ανυπόμονος, καλό είναι να τοποθετήσετε το Linux σε ένα κλειδί USB ή σε διπλή εκκίνηση στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να απολαύσετε το Checkra1n στο Linux που είναι διαθέσιμο.

Checkra1n for Windows first demo!!

Won’t be released today pic.twitter.com/MgTA2spWk3

— Raz Mashat (@RazMashat) February 5, 2020
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ