2020-02-08 07:10:04
Φωτογραφία για Mercedes-Benz έως το 2022
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Autocar έμπιστες πηγές μέσα από την Mercedes-Benz επιβεβαίωσαν το πλάνο παρουσίασης περισσότερων από 30 νέων μοντέλων από κάθε πιθναή κατηγορία μέχρι το 2022. Στο πλαίσιο του προγράμματος εντάσσεται το εξωτικό hypercar AMG One, η νέα SL, ένα SUV της Smart και φυσικά πολλά ηλεκτρικά μοντέλα.

Στην κατηγορία των υψηλών επιδόσεων το σημαντικότερο νέο είναι φυσικά η ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου hypercar με τεχνολογία από την F1, AMG One το οποίο καθυστέρησε προκειμένου να επιλυθούν θέματα που αφορούν τους νέους πολύ αυστηρούς κανονισμούς ρύπων. Επιπλέον το τμήμα AMG αναμένεται να παρουσιάσει και μια υβριδική έκδοση της GT 4 Door Coupe με περισσότερους από 800 ίππους καθώς και μια σκληροπυρηνική έκδοση GT Black Series. Επιπλέον εντός του 2021 τοποθετείται η πρεμιέρα της νέας Mercedes SL η οποία μετά από δύο δεκαετίες θα επιστρέψει με μαλακή αναδιπλούμενη οροφή ως ένα 2+2 coupe.


Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τα περισσότερο εμπορικά μοντέλα ένα από τα πιο σημαντικά νέα αφορά την εξέλιξη ενός κόμπακτ ηλεκτρικού SUV, πιθανότατα με τα σήματα της Smart το οποίο θα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Mercedes με την κινέζικη Geely και το οποίο θα παράγεται στην Κίνα. Επίσης η ηλεκτρική γκάμα EQ θα διευρυνθεί με την έλευση μοντέλων από όλες τις κατηγορίες καθώς αναμένονται οι νέες EQA, EQB, EQE, EQG και EQS. Η νέα διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων θα πλαισιώσει τις νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις EQ Power των CLA και GLA καθώς και της ανανεωμένης E-Class που θα δούμε στην προσεχή έκθεση της Γενεύης. Μέχρι το τέλος της χρονιάς η Mercedes-Benz σκοπεύει να έχει στη γκάμα της 20 plug-in υβριδικές εκδόσεις. Τέλος στο διετές πρόγραμμα εντάσσεται και η εντελώς νέα S-Class η οποία σύμφωνα με την Mercedes θα είναι το πιο προηγμένο μοντέλο παραγωγής που έχει βγει έως σήμερα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ