2020-02-09 21:00:30
Φωτογραφία για Οι ανθρωπιστές από τα lidl εναντίον των ανθρώπων
Τώρα, που οι αντικαπιταλιστές ταυτίζονται με τους καπιταλιστές, ήρθε η ώρα εμείς οι Ορθόδοξοι και ανΟρθόδοξοι Έλληνες να μιλήσουμε για ταξική πάλη.

---

Βγήκε η κυβέρνηση της ΝΔ να μας πει ότι θα βάλει τάξη στις ΜΚΟ. Την ίδια ώρα, τα μηνύματα από τα νησιά του Αιγαίου και από τον ξεσηκωμό των επενδυτών της Μόριας λένε ότι ΜΚΟ, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες καθοδήγησαν τους φιλοξενούμενους. Και μάλλον, έχουν δίκιο. Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε πρόσφατη "ειρηνική" ανθρωπιστική διαδήλωση αντιφασιστών / αντιεξουσιαστών και στη δεύτερη, μια παλιότερη ανθρωπιστική αντίληψη του ίδιου χώρου: 

Αν είχαμε δημοκρατία, θα ξέραμε πόσοι από αυτούς μισθοδοτούνται ως εθελοντές σε ΜΚΟ.

Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε "ακροδεξιούς", "ρατσιστές" και "φασίστες", σύμφωνα με την άποψη των ΜΚΟ, των αντιεξουσιαστών, των αντιφασιστών και λοιπών ανθρωπιστών.

(Αυτοί οι κύριοι με τα αριστερά ψετυδώνυμα δεν θυμούνται ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης, όταν τον πρώτο καιρό υποδέχονταν με εντυπωσιακό τρόπο τους θαλασσοδαρμένους
. Αυτούς, που έχουν βγει από τη βιομηχανία των πολεμοχαρών ανθρωπιστών δεν τους ενδιαφέρει, αν υπάρχουν άσχημα γεγονότα και συμπεριφορές που αλλάζουν τον τρόπο των ανθρώπων. , Έτσι κι αλλιώς, όσοι υλοποιούν το πολιτικό πρόγραμμα των τραπεζιτών, των μκο και των λοιπών εταιρειών είναι πάντα κατά της πλειοψηφίας, που "καταπιέζει μειονότητες". Η πλειοψηφία δεν καταπιέζεται ποτέ και συνήθως είναι αμόρφωτη και πάντα φορέας άθλιων συμπεριφορών. Ενοείται πως ούτε οι χρηματοδότες τους καταπιέζουν).

---

Όταν, όμως, η κυβέρνηση λέει ότι "θα βάλει τάξη στις ΜΚΟ του refuges wellcome" , απλώς κοροϊδεύει. Οι μκο χρηματοδοτούνται από κράτη, ιδρύματα και εταιρείες. Θα τα βάλει με όλους αυτούς, που είναι και δική της χρηματοδότες και υποστηρικτές;

Θα τα βάλει, ας πούμε, με τις μκο, που έχουν για στήριγμα το νέο σύμμαχο κράτος του Ισραήλ, που βοηθούν τους δήθεν πρόσφυγες στην Ελλάδα, ενώ δεν αφήνει κουνούπι να περάσει από τα δικά του σύνορα;

Η καλή ισραηλινή ιστοσελίδα στο εδάφιο, που παραθέτουμε, μας ενημερώνει ότι τα περισσότερα κέντρα υποδοχής στη Λέσβο είναι ιραηλινά και έχουν ανοίξει και σχολεία για πείσουν τους μουσουλμάνους, για το πόσο καλό είναι το Ισραήλ, παρ' όλα όσα λένε οι εχθροί του. Αυτό που δεν μπορούν να μάθουν από τις πρακτικές του Ιραήλ στη Μέση Ανατολή το μαθαίνουν στην Ελλάδα.

Από πληροφορίες, που βρήκαμε στο διαδίκτυο , ισραηλινές ανθρωπιστικές οργανώσεις, που δρουν στην Ελλάδα είναι οι IsrAID, HIAS, Amaliah , Natah και Advocates Abroad.

Αυτό μπορούμε να το πούμε και πολιτισμική ενωμάτωση των εισερχομένων στην ελληνική κοινωνία (μέσω Ισραήλ).

(Όποιος πει ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και κατεχόμενη χώρα με δοσίλογους ηγέτες είναι , αν μη τι άλλο, για πιπέρι στο στόμα).

Μια άλλη "ανθρωπιστική" οργάνωση με ειδικότητα σε Σύριους, ανήκει σε έναν Σύριο "πρόσφυγα", ο οποίος έφυγε ή διώχτηκε από τη Γερμανία, γιατί κατηγορήθηκε ως συνεργάτης του Ισλαμικού Κράτους. Βεβαίως, η ανθρωπιστική του δράση χρηματοδοτείται και από γερμανικές ΜΚΟ, ενώ παράλληλα δεν ξεχνά να τιμά στο facebook τη σημαία των ήπιων ισλαμιστών μισθοφόρων, οι οποίοι πάνε με όποιον τους πληρώνει και σήμερα βρίσκονται στο πλευρό της Τουρκίας σε Βόρειο Συρία και Λιβύη.

Όποιος πει πως η οργάνωση fefugee4refugees μπορεί να είναι και βιτρίνα για στρατολόγηση είναι κακόπιστος. Εμείς, απλώς, είματε καχύποπτοι και αυτό που θέλαμε να δείξουμε είναι ότι τέτοιες μκο, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τις ακουμπήσει.

Ας τα αφήσουμε, όμως, αυτά, για να μην κατηγορηθούμε για αντισημίτες και ρατσιστές κι ας έρθουμε στην κυβέρνηση και στον έλεγχο των ΜΚΟ, που εξήγγειλε.

Επειδή είμαστε εκ φύσεως καχύποπτοι, κάτι μας λέει ότι ο "έλεγχος" έχει να κάμει με την ανακατανομή κονδυλίων και "βοήθειας".

Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μία κυβέρνηση , όταν ο πρωθυπουργός έχει αδερφή, ξαδέρφη και κόρη μπλεγμένες σε μκο, που καλωσορίζουν "πρόσφυγες";

Είναι από παλιά γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη βρίσκεται επικεφαλής της ActionAid, η δε εξαδέρφη Αντιγόνη Λυμπεράκη ήταν επικεφαλής της θυγατρικής του George Soros στην Ελλάδα Solidarity Now.

Είναι αλήθεια ότι ο ανθρωπισμός της κυβέρνησης , του πρωθυπουργού και της οικογένειας του ξεχειλίζει, οπότε πρόσφατα έεφτιαξαν και άλλες δύο ΜΚΟ.

Η κόρη Δάφνη έφτιαξε την Make a Difference - Youth helping Youth (Κάμε τη διαφορά. Η Νεολαία βοηθώντας τη Νεολαία). Είναι συγκηνιτικό το μήνυμα της κόρης και το παραθέτουμε ολόκληρο. Μαζί με τη συμβολή της κόρης, βάζουμε και μία εικόνα με την υπερηφάνεια του πατέρα.

Από την ιστοσελίδα, όμως, της ΜΚΟ της κόρης, μάθαμε ότι αυτή συνεγάζεται με μία άλλη ΜΚΟ, την Home Project, η οποία φροντίζει για τη στέγαση των ασυνόδευτων ανήλικων. Και, ω! του θαύματος, μέλος της διοίκησης είναι η θεία Αντιγόνη Λυμπεράκη. Θα σας τη δείξουμε, βάζοντας μαζί και μία φωτογραφία, από παλιότερη ανθρωπιστική της δήλωση. (Από την εποχή, που ήταν βουλευτής στο αλήστου μνήμης "Ποτάμι". Όπως βλέπετε , η οικογένεια μπορεί να συνεργάζεται, αλλά ενίοτε έχει και σοβαρές πολιτικές διαφωνίες).

Η δήλωση αυτή είχε γίνει παραμονές του δημοψηφίσματος και θα ολοκληρώσουμε το ψηφιδωτό με μία ακόμα δήλωση κοινοβουλευτικής εκπροσώπου από εκείνη την ωραία εποχή του ΟΧΙ και του ΝΑΙ. Σ΄αυτή βλέπουμε και τη διαχρονική διγλωσσική συνέπεια της ΝΔ. Τότε, οι "πρόσφυγες" ήταν "παράνομοι μετανάστες". Από το πολύ φύλαγμα γίναμε "πολιπολυτισμικοί"

Δεν έχει άλλα για σήμερα. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Οι ΜΚΟ προορίζονται να αντικαταστήσουν τους πολίτες στην αυριανή superdemocracy των πολυεθνικών και ήδη αυτοπροσδιορίζονται ως "κοινωνία των πολιτών". Απολαύστε τα υπεύθυνα και αναρωτηθείτε για το τι πρέπει να κάνουμε.

---

Μετά από τόσους και τέτοιους "ανθρωπιστές", εμείς δηλώνουμε ότι αν μας πείτε "ανθρωπιστές", είναι σα να μας βρίζετε.

Είμαστε απλώς άνθρωποι, που από την άγρια εκμετάλλευση της εγχώριας και διεθνούς οικονομικής ελίτ, ανήκουμε σε εκείνο το τεράστιο ποσοστό του λαού, που υπερχρεώθηκε και ζει κάτω και γύρω από τα όρια της φτώχιας (σύνολο 68%) και υπερφορολογείται για να πλουτίζουν οι υπερπλούσιοι (99%).

Η ταξική πάλη ανάμεσα στον δήμο και την ολιγαρχία στην αρχαία Ελλάδα γέννησε την Πολιτική και τη Δημοκρατία. Η δική μας ταξική πάλη θα λήξει με την Απελευθέρωση της πατρίδας και των ανθρώπων της από τα ψεύτικα χρέη και με την εγκαθίδρυση των Εκκλησιών των Δήμων σαν τα μόνα αρμόδια όργανα να αποφασίζουν για τη ζωή των ανθρώπων.

Δημοκρατία, βασισμένη σε εκκλησίες και κοινοτικές σχέσεις, θα πει ενότητα, δύναμη και συμφιλίωση. Δύναμη , ικανή να αντιμετωπίσει υπέρτερες δυνάμεις.

Η δημοκρατία επινοήθηκε για να σταματήσουν οι εμφύλιες ταξικές και φυλετικές συρράξεις στις πόλεις της αρχαίας Ελλάδα.

-Για να ευημερούν ΟΛΟΙ.

-Για να μη μένει κανείς αβοήθητος.

-Για να αμείβεται ο καθένας ανάλογα με την προσφορά του, χωρίς το κράτος να του κλέβει τους κόπους τμέσω τόκων και φορολογίας. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν έμμεσοι φόροι και η άμεση φορολογία είναι αποτέλεσμα συναίνεσης του λαού.

-Για να εκδίδει το χρήμα η δημοκρατία και να πάψει να είναι εκδοτικό προνόμιο λίγων τραπεζιτών.

Ας γιορτάσουμε το 21, επανιδρύοντας των Ελλήνων τις Κοινότητες. Τη μόνη μορφή οργάνωσης, που ταιριάζει στο λαό και μπορεί να αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις εξουσιαστικές κατασκευές.

http://www.ithacanet.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ