2020-02-10 09:40:46
Φωτογραφία για Ο όμιλος του Mega αναγνωρίζει τη Μαρία Λεκάκη ως πρωταγωνίστρια του ANT1...
Ή μιλάμε για υπεράνω συμπεριφορά ή πρόκειται για άστοχο συντονισμό. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στο BHMA της Κυριακής που φιλοξενεί συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίας Λεκάκη, πρωταγωνίστρια του σίριαλ του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», της γίνεται ερώτηση για τη συμμετοχή της στην άλλη χιλιοπαιγμένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Και μάλιστα τονίζοντας στην ερώτηση πως «…ο κόσμος σας έχει αγαπήσει ως Γκαρσόνα Β’».

Στις επόμενες σελίδες της εφημερίδας φιλοξενείται ολοσέλιδο θέμα για το πρόγραμμα του MEGA που ετοιμάζεται να εκπέμψει τις επόμενες ημέρες. Εκεί σημειώνεται πως μια από τις σειρές που θα προβάλλει στο κανάλι σε επανάληψη είναι και η «Νταντά». Στην οποία η Μαρία Λεκάκη ήταν πρωταγωνίστρια. Επίσης αγαπημένη σειρά (ή όχι για το BHMA;). Αντί να ερωτηθεί λοιπόν η Λεκάκη για την Νταντά του MEGA, ρωτήθηκε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1.

Και μάλιστα από την εφημερίδα του ομίλου που πλήρωσε 35 εκ ευρώ για να εξασφαλίσει την ταινιοθήκη του MEGA. Επιπλέον η συνέντευξη της Λεκάκη φιλοξενείται στη σελίδα 27 της εφημερίδας ενώ το θέμα για την έναρξη του MEGA στη σελίδα 52.

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ