2020-02-10 21:00:05
Φωτογραφία για Χάκαραν το Xbox της και αγόρασαν 36.000 πόντους στο FIFA
Αποζημίωση από τη Microsoft ζητά μία μητέρα, η οποία ισχυρίζεται ότι της… χάκαραν το Xbox που αγόρασε στον γιο της και αφού έκλεψαν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας της, τη χρησιμοποίησαν για να κάνουν αγορές στο παιχνίδι FIFA.

Η Λέσλι Όργιν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, ανακάλυψε ότι οι χάκερς υπέκλεψαν τα στοιχεία της κάρτας της και έκαναν τρεις αγορές συνολικής αξίας 285 ευρώ για το FIFA γεγονός που την εξαγρίωσε. Έκανε αναφορά για το περιστατικό στη Microsoft πριν από 11 μήνες ζητώντας να της επιστραφούν αυτά τα χρήματα.

Σύμφωνα με τη Mirror που επικαλείται το ρεπορτάζ της Sunday Mail, ο απατεώνας αγόρασε 36.000 πόντους στο FIFA και η Λέσλι ανακάλυψε την απάτη όταν η Microsoft της έστειλε email προκειμένου να επιβεβαιώσει την αγορά.

Η Λέσλι ισχυρίζεται ότι οι γιοι της δεν ήξεραν τίποτα για αυτές τις αγορές και έτσι κάλεσε την Microsoft, η οποία της ζήτησε να ελέγξει τις συσκευές που ήταν συνδεδεμένες με το λογαριασμό στο Xbox.


Ανακουφίστηκε όταν η Microsoft την ενημέρωσε ότι θα λάβει αποζημίωση, όμως μέχρι δεν μπήκαν χρήματα στον λογαριασμό της.

Έπειτα από πολύ καιρό και συχνές οχλήσεις στη Microsoft, η εταιρεία της απάντησε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις απάτης στον λογαριασμό της και ότι δεν δικαιούται αποζημίωση.

Η 49χρονη δήλωσε: «Δεν ξέρω πόσες φορές τηλεφώνησα και έστειλα email στη Microsoft. Κουράστηκα να μάχομαι και θέλω να προειδοποιήσω τον κόσμο. Τίποτα από όσα έγιναν δεν είναι δικό μας λάθος».

το είδαμε reader.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ