2020-02-11 15:29:15
Φωτογραφία για Γιατί τα καθίσματα στα αεροπλάνα είναι μπλε; -Δεν θα πιστέψετε τον λόγο
Αν έχετε μπει σε αεροπλάνο θα έχετε παρατηρήσει ότι τα καθίσματα είναι μπλε. Ποιος όμως είναι ο λόγος που οι αεροπορικές εταιρείες επιλέγουν αυτό το χρώμα;

Οι εταιρείες έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να διατηρούν τους επιβάτες ψύχραιμους. Αν έχετε παρατηρήσει τα καθίσματα είναι μπλε σχεδόν στις περισσότερες αεροπορικές, και υπάρχει σοβαρός λόγος!

Ο λόγος που τα καθίσματα στα αεροπλάνα είναι μπλε, είναι επειδή το μπλε έχει χαλαρωτική επίδραση στο σώμα. Ειδικοί στην Ψυχολογία Χρωμάτων λένε: «Το μπλε είναι ένα χρώμα που θυμίζει ειρήνη. Είναι το χρώμα της ήρεμης θάλασσας και του καθαρού ουρανού. Αυτά τα δυο συνδέονται με την εσωτερική γαλήνη, την ηρεμία και την καθαρότητα.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι το μπλε επιβραδύνει τους χτύπους της καρδιάς και την αναπνοή, γεγονός που μπορεί να είναι ευεργετικό στον διαλογισμό και την χαλάρωση». Το μπλε θεωρείται χρώμα που μαρτυρεί την εμπιστοσύνη, γεγονός που ας είμαστε ειλικρινείς, βοηθάει σε μια αεροπορική εταιρεία, μιας και πολλά μπορούν να συμβούν.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ