2020-02-13 09:11:52
Φωτογραφία για Cloud Gaming υπηρεσία GeForce NOW της NVIDIA
Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας σε Beta έκδοση, η NVIDIA μόλις χθες έθεσε σε πλήρη λειτουργία τη νέα Cloud Gaming υπηρεσία της GeForce NOW.

Το ενδιαφέρον της νέας gaming υπηρεσίας της NVIDIA είναι ότι ο κάτοχος ενός video game μπορεί να παίξει το παιχνίδι στο PC/Laptop/smartphone του, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το διαθέσιμο hardware των data centers της NVIDIA χωρίς ο ίδιος να διαθέτει κάποιο ισχυρό σύστημα, παρά μόνο μία αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παιχνιδιών Steam, Uplay, Battle.net και Epic και υποστηρίζει ήδη παραπάνω από 1000 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων και των free to play. Εδώ σημειώνουμε πως από την υπηρεσία απουσιάζουν σημαντικοί τίτλοι όπως τα GTA V και Red Dead Redemption 2. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε ένα account, να κατεβάσετε το σχετικό app και να συγχρονίσετε τα game libraries. Από εκεί και πέρα όταν θα θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι, η εκτέλεσή του θα γίνεται στο hardware της NVIDIA και αυτή θα σας στέλνει την εικόνα στην οθόνη σας μέσω του διαδικτύου (steaming)
. Απαραίτητα προϋπόθεση είναι να είστε κάτοχος του παιχνιδιού και να πληρείτε τις απαιτήσεις που θέτει η NVIDIA. Η εμπειρία χρήσης εξαρτάται από τη σύνδεσή σας. Έτσι, με μία σύνδεση στα 15Mbps μπορείτε να παίξετε σε ανάλυση 720p στα 60fps, ενώ με μία πιο γρήγορη σύνδεση στα 25Mbps σε ανάλυση 1080p στα 60fps. Σε περίπτωση χρήσης WiFi τότε θα χρειαστείτε 5GHz wireless router για καλύτερα αποτελέσματα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ