2020-02-13 14:16:54
Φωτογραφία για Διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι στην Αρχαία Ολυμπία με λεία 130.00 ευρώ
Καλά διαβασμένοι αποδείχθηκαν οι «ποντικοί» που διέρρηξαν το σπίτι ενός γνωστού

επιχειρηματία στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και έφυγαν με λεία «μαμούθ» σε τιμαλφή. Όπως φαίνεται, οι δράστες γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης θα απουσίαζε αρκετές ημέρες και έδρασαν ανενόχλητοι.

Παρ' όλο που οι συγγενείς του ιδιοκτήτη είχαν αναλάβει να ελέγχουν καθημερινά το σπίτι, οι άγνωστοι παραβίασαν ένα παράθυρο, μπήκαν μέσα, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια και ανακάλυψαν τα οικογενειακά κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνά τα 130.00 ευρώ! Ο επιχειρηματίας επέστρεψε την επόμενη ημέρα και, μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για την εξιχνίαση της μεγάλης κλοπής.

*** Έναν Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στη Λάρισα έβαλε στο μάτι ένας 42χρονος διαρρήκτης, ο οποίος τρύπωσε στο κτίριο σπάζοντας ένα παράθυρο και, αφού άρπαξε ένα κασετόφωνο και έναν φορητό υπολογιστή από τους χώρους όπου φιλοξενούνται τα παιδάκια, στη συνέχεια παραβίασε και την πόρτα της αποθήκης και «βούτηξε» από μέσα διάφορα τρόφιμα και είδη καθαριότητας!

Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε για την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη πέμπτη και στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία παραδόθηκαν στην διευθύντρια του Σταθμού. Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ