2020-02-13 15:47:55
Φωτογραφία για Ρόδος: Στο ύπαιθρο έκρυβε κουτί με τα ναρκωτικά που διακινούσε
Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Σε πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 28χρονο Έλληνα, για τον οποίο είχαν διαπιστώσει ότι διακινούσε ναρκωτικά στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου στη Ρόδο, περιμένοντας να τους οδηγήσει εκεί που έκρυβε την παράνομη πραμάτεια του.

Το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να τους αντιληφθεί, ο 28χρονος πήγε σε έναν υπαίθριο χώρο όπου είχε δημιουργήσει μια «καβάντζα» για τα ναρκωτικά και αμέσως μόλις τα έβγαλε από την κρυψώνα συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Στο σημείο βρέθηκε αποθηκευμένο ένα πλαστικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχαν 626,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και άλλα 200,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας. Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ