2020-02-13 23:40:35
Φωτογραφία για Κύκλωμα Αλγερινών ληστών: Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος
Ένα ακόμη μέλος της άγριας συμμορίας των Αλγερινών που ληστεύουν, τρομοκρατούν πολίτες και ανοίγουν αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, εντόπισαν την Τετάρτη στις 18:00 τον 24χρονο Rashid Aksil στην περιοχή της Κυψέλης και του πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση του.

Ο συγκεκριμένος, τον τελευταίο μήνα είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές και είχε αφεθεί ελεύθερος ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείτο μέχρι πριν δύο μήνες που αποφάσισε να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα στην Αθήνα, είχε συλληφθεί για σωρεία κλοπών, ληστειών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι έμπειροι άλλα λιγοστοί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία και πληροφορίες για τη δράση του συγκεκριμένου που οδήγησαν στη σύλληψη του ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων μελών της συγκεκριμένης πολυμελούς εγκληματικής ομάδας των Αλγερινών συνεχίζονται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ