2020-02-14 00:34:45
Φωτογραφία για Συνελήφθη αστυνομικός για 11 ληστείες στην Αττική
  Στην σύλληψη ενός αστυνομικού που κατηγορείται για ένοπλες ληστείες, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής το πρωί της Πέμπτης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 29χρονος αστυφύλακας που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη βορειοανατολική Αττική, έχει διαπράξει πάνω από 10 ένοπλες ληστείες σε αρκετές από τις οποίες χρησιμοποιούσε μάλιστα και το υπηρεσιακό του όπλο.

Την Παρασκευή το πρωί η Ασφαλεία της Αγίας Παρασκευής τον συνέλαβε αφού λίγο πριν είχε διαπράξει ακόμα δύο ένοπλες ληστείες, η μία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και η άλλη σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, ο αστυφύλακας είχε διαπράξει άλλες 9 ένοπλες ληστείες σε 8 πρατήρια υγρών καυσίμων και σε μια σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες δύο ληστείες.

Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ