2020-02-14 22:08:07
Φωτογραφία για Μετοχή κέρδισε 129% όταν έγινε γνωστό ότι θα φτιάξει μάσκες!
Πρόκειται για μετοχή εταιρείας του Χονγκ Κονγκ – 72 εκατ. μετοχές άλλαξαν χέρια

νούμερο που είναι κατά 317 φορές μεγαλύτερο από τον τριμηνιαίο ημερήσιο μέσο όρο

Ξέφρενη άνοδο σημείωσε μετοχή εταιρείας που κατασκευάζει πληκτρολόγια από πυρίτιο και καουτσούκ μόλις ανακοίνωσε ότι κέρδισε παραγγελία για να κατασκευάζει προστατευτικές μάσκες για το Πεκίνο.

Πρόκειται για την Ta Yang Group Holdings με έδρα το Χονγκ Κονγκ που είδε τη μετοχή της να κάνει άλμα 129% σήμερα στο χρηματιστήριο αγγίζοντας τα 0,63 δολ. Χονγκ Κονγκ. Ήταν η υψηλότερη τιμή από τον Νοέμβριο του 2018. Στο κλείσιμο σημείωνε άνοδο 24%. Σχεδόν 72 εκατ. μετοχές άλλαξαν χέρια νούμερο που είναι κατά 317 φορές μεγαλύτερο από τον τριμηνιαίο ημερήσιο μέσο όρο.

Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία, πήρε παραγγελία από την Κρατική Επιτροπή Εποπτείας και Διοίκησης Περιουσιακών Στοιχείων να κατασκευάσει 5 εκατ. μάσκες. Πριν την εκδήλωση του κορωνοϊού, η Ta Yang δεν έφτιαχνε μάσκες, γι’ αυτό και τώρα θα συνεργαστεί με εταιρεία τεχνολογίας από τη Σενζέν για να φτιάξει τις μάσκες, ενώ ψάχνει και για νέες παραγγελίες.


Η Ta Yang από το 2012 μέχρι το 2018 ανακοίνωνε ετήσιες ζημιές και είναι η τελευταία μιας σειράς εταιρειών στο Χονγκ Κογνκ που επωφελούνται από την παγκόσμια έλλειψη σε μάσκες.

Την Τρίτη μια άλλη εταιρεία, η Moody Technology Holdings, είδε τη μετοχή της να αυξάνεται κατά 220%, όταν ανακοίνωσε και αυτή ότι θα αρχίσει να φτιάχνει μάσκες.

Η Hong Kong Television Network που διαχειρίζεται ένα online κατάστημα που πουλά μάσκες έχει σημειώσει άνοδο 41% φέτος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aston Martin Vantage Roadster
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aston Martin Vantage Roadster
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ