2020-02-15 09:55:07
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκαν κλοπές και υπόθεση ληστείας στη Ρόδο
Μια ληστεία – τέσσερις περιπτώσεις κλοπής εξιχνιάστηκαν χθες και σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες με ισάριθμους κατηγορούμενους. Δράστες είναι τρεις άνδρες ηλικίας 20, 25, και 37 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και ένας από αυτούς (ο 25χρονος) συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας ο 25χρονος, στις 13 Φεβρουαρίου στην πόλη της Ρόδου αφαίρεσε με χρήση σωματικής βίας προϊόντα από εμπορική επιχείρηση.

Ο 20χρονος, το χρονικό διάστημα από 3 έως την 8 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ιαλυσού αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα – καλώδια από αγροτεμάχιο και παράλληλα αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από εργοτάξιο. Ο 37χρονος, την 7 Μαρτίου 2015 στην πόλη της Ρόδου παραβίασε κατοικία από όπου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια συσκευή αναπαραγωγής εικόνας – ήχου.

Επίσης, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου που έγινε κατά τον εντοπισμό του 25χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 15,3 γραμμάρια να ακατέργαστη κάνναβη.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ