2020-02-16 15:00:29
Φωτογραφία για Εισαγγελία Τιράνων: Αυτοκτονία ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα
Όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του, και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

H Εισαγγελία Τιράνων, ενάμιση χρόνο σχεδόν, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, κατέληξε στο συμπέρασμα πώς ο νεαρός, που είχε περικυκλωθεί από τους άνδρες της Ρενέα, αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

Επειδή το θύμα έφερε δυο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρεται το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, ενώ η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Αργυροκάστρου, που θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα, με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης να θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ