2020-02-17 09:04:39
Φωτογραφία για Πως να «θολώσετε» τα πρόσωπα των παιδιών σας σε φωτογραφίες
Πολλές φορές τραβάμε υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά μας και θέλουμε να τις μοιραστούμε στα social media. Για λόγους ασφαλείας όμως, δεν θέλουμε να φανούν τα πρόσωπά τους. Κάποιες λύσεις που επιλέγουμε είναι να βάλουμε πάνω από τις φάτσες τους "emojis" και αυτοκόλλητα. Υπάρχει όμως ένας καλύτερος και εύκολος τρόπος να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών μας.

Στο online δωρεάν εργαλείο facepixelizer μπορείτε πολύ εύκολο να «θολώσετε» τα πρόσωπα των παιδιών σας από τις φωτογραφίες σας ή να τους βάλετε μωσαϊκό. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Ας πάρουμε μία τυχαία φωτογραφία και θα δούμε βήμα - βήμα πως χρησιμοποιείται. Θα χρησιμοποιήσουμε την παρακάτω φωτογραφία από το pixabay ως παράδειγμα.

1. Ανεβάζουμε την φωτογραφία που θέλουμε στην πλατφόρμα

Αυτό είναι το περιβάλλον του online εργαλείου (πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε). «Σέρνουμε» την φωτογραφία που θέλουμε να κάνουμε edit στον χώρο που έχει το μεγάλο βελάκι και γράφει "drop image files here".


Ορίστε η φωτογραφίας μας.

2. Επιλέγουμε το εφέ θολώματος

Αρχικά, πατάμε στην επιλογή "manual" στο selection effect ώστε να μπορούμε να κάνουμε εμείς την επιλογή ποιου προσώπου θα θολώσουμε (το auto θα κάνει όλα τα πρόσωπα θολά). Μετά, στο "Manual Effect" επιλέγουμε το εφέ που θέλουμε. Θα δοκιμάσουμε πρώτα το "Blur" και μετά το "Pixelize".

3. Εφαρμόζουμε το εφέ στην φωτογραφία μας

Με το ποντίκι μας σχεδιάζουμε ένα τετράγωνο στο πρόσωπο που θέλουμε να θολώσουμε. Εάν κάνετε κάτι λάθος, πατήστε στο αριστερά κάτω μέρος της σελίδας την πορτοκαλί επιλογή "Revert" για να αναιρέσετε την τελευταία σας κίνηση. digitalife

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ