2020-02-17 13:05:23
Φωτογραφία για Ζευγάρι βρήκε βάτραχο να ζει μέσα σε μια πράσινη πιπεριά
Ένα ζευγάρι έκοψε μια πιπεριά και ανακάλυψε ότι μέσα ζούσε ένας βάτραχος!

Την πλάκα της ζωής του έπαθε ένα ζευγάρι από τον Καναδά, όταν, ενώ προετοίμαζε το βραδινό, έκοψε μια πιπεριά και ανακάλυψε πως μέσα της ζούσε ένας βάτραχος!

Το κουζινομάχαιρο πέρασε ξυστά από το αμφίβιο, που τη γλίτωσε... στο τσακ, και το ζευγάρι, αφού ξεπέρασε το σοκ, το τοποθέτησε, μαζί με την πιπεριά, έξω, σε ένα κοντέινερ.

Τόσο εκείνοι, όμως, όσο και οι καναδικές αρχές αδυνατούν να εξηγήσουν πώς μπήκε ο βάτραχος μέσα στην πιπεριά.

Στην πραγματικότητα, το μοναδικό πλάσμα, που ξέρει την αλήθεια, είναι ο ίδιος ο βάτραχος. Και αυτό μας φέρνει κάποια πολύ άσχημα νέα.

Μετά την εκπληκτική ανακάλυψή του, το ζευγάρι παρέδωσε την πιπεριά και τον βάτραχο -που αγοράστηκε από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ- στο υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων (MAPAQ) του Κεμπέκ... που σκότωσε το πλασματάκι!


Ακριβώς! Έκαναν ευθανασία στον βάτραχο, ενώ προσπαθούσαν να συλλέξουν θεωρίες σχετικά με το πώς μπήκε μέσα. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν είναι σίγουροι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιπεριά -που ήρθε από την Ονδούρα- δεν είχε κάποια τρύπα, που θα εξηγούσε, ίσως, το πώς τρύπωσε μέσα το αμφίβιο.

Κάθε χρόνο, άλλωστε, στον Καναδά υπάρχουν 20 αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά με αράχνες και άλλα έντομα, που βρίσκουν τρόπο και μπαίνουν μέσα σε πιπεριές.

Ο βάτραχος, σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, που ακόμη, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενδέχεται να μπήκε στην πιπεριά όντως από κάποια τρύπα, η οποία με τον καιρό έκλεισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το αμφίβιο.

Το μυστήριο παραμένει...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ