2020-02-17 21:26:56
Φωτογραφία για Τρέχουν και δεν φθάνουν τα συνεργεία
Επί ποδός είναι τα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημίες που υπέστη πάλι η Ρόδος από την κακοκαιρία.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας έγιναν κατολισθήσεις πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στον Αρχάγγελο στη Λάρδο και στη Λίνδο.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε σε συνέντευξή τύπου σήμερα ο Περιφερειάρχης που ρωτήθηκε σχετικά.

«Οι ζημιές που έγιναν από την κακοκαιρία το προηγούμενο διήμερο. Ακόμη τις αποτυπώνουμε. Δύσκολο ακόμη και το έργο της ακριβούς αποτύπωσης καθώς είναι λίγοι οι μηχανικοί που διαθέτει η ΠΝΑΙ. Να μην ξεχνάμε πως έχουν να διαχειριστούν τις ζημιές που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο. Στη Λάρδο και Κάλαθο έχουμε μεγάλες ζημιές. Μας λένε οι ειδικοί ότι στη Ρόδο έπεσε μεγάλος όγκος νερού. Λυπάμαι γιατί με λίγους πόρους και προσωπικό προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που πρέπει», είπε ο κ. Χατζημάρκος.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ.Γιώργος Πατσάης η προσπάθεια είναι συνεχής προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στις δημοτικές ενότητες ευθύνης του και όχι μόνο.

“Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το προσωπικό της ΕΤΑΙ ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ έδωσε μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών όπως και τα συνεργεία στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου”, δήλωσε στο skyrodos.gr ο κ.Γιώργος Πατσάης.
skyrodos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ