2020-02-18 06:00:22
Φωτογραφία για Μπαίνει και στα λιμάνια η Goldair!!!
Κοινοπρακτικό σχήμα μεταξύ της Goldair και αμερικάνικων πολυεθνικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τoυ ομίλου Goldair κ. Kαλλίνικος Καλλίνικος και ο διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων κ. Βασίλης Μαγκλάρας, συναντήθηκαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με τον πρέσβη των Η.Π.Α στην Ελλάδα, κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, στην αμερικανική πρεσβεία, στην Αθήνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στο επενδυτικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί για την από κοινού διεκδίκηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας, τα οποία όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση είναι προς ιδιωτικοποίηση το προσεχές διάστημα.

Ο όμιλος Goldair συνιστά έναν σημαντικό εταίρο στο συνολικό επενδυτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες πολυεθνικές αμερικάνικες εταιρείες.


Ο κ. Καλλίνικος Καλλίνικος δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία του Ομίλου μας με πολυεθνικές επιχειρήσεις υψηλού κύρους, αμερικανικών συμφερόντων, προκειμένου να συμμετέχουμε ως κοινοπρακτικό σχήμα, στις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις των Λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Βόλου, συνιστά για εμάς στρατηγικό στόχο. Ο Όμιλός μας με την ηγετική του παρουσία στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών και Logistics, στην Ελλάδα, μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του εγχειρήματος, ώστε τα συγκεκριμένα Λιμάνια να εξελιχθούν σε πόλους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, εν συνόλω, αλλά και των τοπικών οικονομιών, καθιστώντας παράλληλα την χώρα μας πρωταγωνιστή στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών στην Ε.Ε.».

money-tourism.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ