2020-02-18 20:12:53
Φωτογραφία για Mercedes-Benz EQA και S-Class μέσα στο 2020
Σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε

πως μέσα στο 2020 θα δούμε τη νέα ηλεκτρική crossover EQA καθώς και τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας, την S-Class.

Παρά τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με μείωση της παραγωγής της EQC η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση το ηλεκτρικό της πρόγραμμα ανακοινώνοντας πως το προσεχές φθινόπωρο θα παρουσιαστεί η νέα EQA που ουσιαστικά θα αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της νεάς GLA.

Μάλιστα παράλληλα με την EQA η γκάμα του μικρομεσαίου SUV της Mercedes θα αποκτήσει και ηλεκτροποιημένες plug-in υβριδικές εκδόσεις οι οποίες θα συνδυάζουν τον 1.3 βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία 15.6 kWh η οποία θα αρκεί για να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 68 χιλιομέτρων.

Παράλληλα με την EQA το 2020 θα είναι και η χρονιά της νέας S-Class για την οποία οι πληροφορίες από μέρους της Mercedes είναι ελάχιστες
. Ωστόσο οι επίσημοι κύκλοι της εταιρίας τονίζουν πως η νέα ναυαρχίδα θα διαθέτει τη νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων MBUX και θα ανεβάσει τον πήχη σε επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται πως το εσωτερικό της νέας S-Class θα έχει μια ιδιαίτερα φουτουριστική προσέγγιση με πολλές και μεγάλες οθόνες αφής. Επίσης σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι δεδομένο πως το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί τις ηλεκτροποιημένες εκδόσεις των 6κύλινδρων και 8κύλινδρων μονάδων της Mercedes ενώ δεν θα λείπουν plug-in υβριδικές εκδόσεις όπως και αυτές υψηλών επιδόσεων της AMG.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ