2020-02-19 18:24:32
Φωτογραφία για Η Apple μετακομίζει επειγόντως μέρος της παραγωγής στην Ταϊβάν
Αντιμετωπίζοντας την αργή αλυσίδα εφοδιασμού , η Apple αποφάσισε να αναθέσει μέρος της "κινεζικής" παραγωγής της στην ... Ταϊβάν. Έτσι, μερικά από τα εκατομμύρια iPads, Apple Watch ή AirPods θα κατασκευαστούν τώρα σε εργοστάσια που βρίσκονται στην Ταϊβάν, όπως και το MacBook Pro και το MacBook Air.  

Πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα εξαρτήματα αυτών των συσκευών θα εξακολουθήσουν να παράγονται στην Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι η επιδείνωση της κρίσης για την υγεία θα επηρεάσει σε κάθε περίπτωση την παραγωγική ικανότητα στην Ταϊβάν.

Θα είναι πιθανότατα για λίγες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες πριν από την παραγωγή iPad ή AirPods στα εργοστάσια της Ταϊβάν, αλλά η γρήγορη απόφαση της Apple απεικονίζει τη χαοτική κατάσταση που φαίνεται να επικρατεί στην Κίνα. Η εταιρεία του Cupertino σίγουρα δεν είναι η μόνη που ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις για να προσπαθήσει να σώσει ένα ολοένα και το πιο προβληματικό Q1. Η επιδημία του κοροναϊού έχει σκοτώσει περίπου 2.000 άτομα στην Κίνα, από περίπου 74.000 άτομα που έχουν μολυνθεί (ή έχουν χαρακτηριστεί μολυσμένα) και τα νούμερα μεγαλώνουν ολοένα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχέδια για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σχέδια για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ