2020-02-20 04:21:08
Φωτογραφία για Πάρις Χίλτον: Η δεσποινίς ετών 39 έχει (και πάλι) νέο σύντροφο
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τέλος της σχέσης της με τον Κρις Ζίλκα, με τον οποίο μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί, η Πάρις Χίλτον φαίνεται ότι βρήκε ξανά καινούργιο αγαπημένο.

Η πρώτη της ανεπίσημη εμφάνιση μαζί του, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, έγινε στο πάρτι του In Style στο Beverly Hills Hotel, που ακολούθησε τη φετινή 21η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Οι παπαράτσι εντόπισαν την Πάρις Χίλτον στην αγκαλιά ενός γοητευτικού άνδρα, και σύντομα έγινε γνωστή η ταυτότητά του. Ο 38χρονος Κάρτερ Ριμ, από τον κύκλο των φίλων της Γκουίνεθ Πάλτροου, είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας που μαζί με τον αδελφό του Κόρτνεϊ έχουν επενδύσει σε μια μεγάλη επιχειρηματική πλατφόρμα καταναλωτών που συνδυάζει το εμπόριο, την τεχνολογία και την επικοινωνία. Ο ίδιος μάλιστα, έχει εκδώσει και ένα βιβλίο-οδηγό που έχει επιμεληθεί μαζί με τον αδελφό του, με συμβουλές επιτυχίας για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη start up επιχειρηματικότητα.

Με την Πάρις Χίλτον βγαίνουν εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά μόλις την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η ίδια επιβεβαίωσε μέσω instagram τη νέα της σχέση. «Ο Βαλεντίνος μου» σχολίασε δημοσιεύοντας ένα βίντεο στην αγκαλιά το οποίο μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 3 εκατ. προβολές.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ