2020-02-20 09:07:28
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ φορητός υπολογιστής με επεξεργαστή Qualcomm
Το νέο laptop της Samsung ονομάζεται Galaxy Book S και εκτός από τον ευέλικτο χαρακτήρα του, διακρίνεται για την επιλογή του επεξεργαστή του.

Το Samsung Galaxy Book S θα είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο του χρήστη στις καθημερινές μετακινήσεις, με την οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών να κρίνεται επαρκής για όλες τις εργασίες εν κινήσει. Ο εξοπλισμός του νέου laptop είναι πλήρης, αφού περιλαμβάνει ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και ενσωματωμένο πομποδέκτη GPS, μαζί με τη δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 4G, για συνεχή συνδεσιμότητα.

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Book S είναι το γεγονός ότι στη θέση του επεξεργαστή συναντούμε τον Qualcomm Snapdragon 8cx, ο οποίος είναι το πιο ισχυρό chip που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η εταιρεία για laptops. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει κάποιο συγκριτικό τεστ μεταξύ του νέου επεξεργαστή της Qualcomm και των αντίστοιχων chips της Intel ή της AMD, προκειμένου να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του, αλλά εκτιμάται ότι η εν λόγω πρόταση θα μπορεί να τα βάλει με αξιώσεις με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της κάθε κατηγορίας.


Στο εσωτερικό του laptop υπάρχει μνήμη RAM στα 8 GB, εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος SSD στα 256 GB, με υποστήριξη επέκτασης με κάρτες micro SD. Η μπαταρία του υπόσχεται καλή αυτονομία λόγω του επεξεργαστή. Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Book S ήταν προγραμματισμένη νωρίτερα, αλλά τελικά υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις και τώρα αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Φεβρουάριο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναρξη της τιμής πώλησης του στα 999 δολάρια στις ΗΠΑ. Στο δρόμο του, το laptop της Samsung εκτιμάται ότι θα βρει αντίστοιχες προτάσεις με χαμηλό βάρος, λεπτό προφίλ και επεξεργαστές που προέρχονται από κατασκευαστές smartphones, όπως είναι οι προτάσεις της Huawei και όχι μόνο.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ