2020-02-20 18:37:18
Φωτογραφία για Φυλακή... 4 αστέρων: Δείτε το εστιατόριο που βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα
Σπιτικό φαγητό, ντελίβερι ή φαγητό έξω, σε κάποιο εστιατόριο; Μέχρι σήμερα, αυτές ήταν οι επιλογές για όσους ήθελαν να νικήσουν την πείνα τους. Όμως, πλέον, υπάρχει και η επιλογή του φαγητού μέσα! Και όταν λέμε, μέσα, δεν εννοούμε μέσα στο σπίτι, αλλά μέσα στη... φυλακή.

Ο λόγος για ένα διαφορετικό εστατόριο στη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, χρήστες των social media στην αραβική χώρα ανήρτησαν βίντεο τις γαστριμαργικές τους εμπειρίες σε ένα διαφορετικό εστιατόριο στην Τζέντα. Ένα εστιατόριο που μοιάζει με φυλακή.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, τους πελάτες στο εστιατόριο υποδέχονται γκαρσόνια ντυμένα κατάδικοι. Στο εστιατόριο υπάρχει κι ένα κελί όπου οι πελάτες μπορούν να φωτογραφηθούν πίσω από τα κάγκελα.

Τα τραπέζια είναι πίσω από σίδερα, ενώ το φαγητό και τα ποτά σερβίρονται σε δίσκους παρόμοιους με αυτούς που χρησιμοποιούνται στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Όσοι χρήστες των social media επισκέφτηκαν το διαφορετικό εστιατόριο, ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο, όπου εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τις διαφορετικές εμπειρίες που είχαν εκεί.
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ