2020-02-22 10:00:58
Φωτογραφία για Άραβας από την Κοπεγχάγη προτρέπει τους μετανάστες στην Κω σε απεργία πείνας
«Η κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό στρατόπεδο της Κω, είναι απάνθρωπη και παρόμοια με το στρατόπεδο κράτησης του Γκουαντάναμο…»

Προβληματισμό προκαλεί η παρουσία ενός Άραβα, ο οποίος από την Κοπεγχάγη, καλεί τους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να εξεγερθούν, παραλληλίζοντας μάλιστα το hot spot του νησιού με τις φυλακές Γκουαντάναμο.

Σύμφωνα με το Star, Άραβας που ζει στη Βόρεια Ευρώπη φαίνεται ότι επιχειρεί να υποκινήσει ομαδικές αντιδράσεις από τους μετανάστες στα νησιά. Ο Χασάν δείχνει εμμονή στην Κω.

«Η κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό στρατόπεδο της Κω, είναι απάνθρωπη και παρόμοια με το στρατόπεδο κράτησης του Γκουαντάναμο…».

Ο Χασάν χωρίς περιστροφές, προτρέπει τους μετανάστες στην Κω, να εξεγερθούν και να κάνουν γενική απεργία πείνας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ακροδεξιά» την ελληνική κυβέρνηση, γιατί όπως λέει, αποφάσισε να φτιάξει τα νέα κλειστά κέντρα για τους μετανάστες.

«Καλώ όλους τους πρόσφυγες στο ανοιχτό hot spot, σε γενική απεργία πείνας… Αν επιλέξετε να παραμείνετε σιωπηλοί και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, σας περιμένει η βίαιη επιστροφή στην Τουρκία. Τι περιμένετε από μια ακροδεξιά κυβέρνηση;»

«Όσο για σας αδέλφια που προς το παρόν είστε σε ανοιχτό καμπ, να περιμένετε ότι με το που χτιστούν τα κλειστά κέντρα, άμεσα θα σας μεταφέρουν σε αυτά με τη βία. Ενωθείτε με τους αδελφούς στο κλειστό στρατόπεδο της Κω και κηρύξτε γενική απεργία πείνας» γράφει.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ