2020-02-23 11:21:09
Φωτογραφία για Ξεσπά ο Γιώργος Γεροντιδάκης – «Να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτή την εποχή»
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV O’ CLOCK” και τη Σοφία Τσίρκα, όπου  μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως μπορεί να είναι ένας προπομπός για άλλες σειρές τέτοιου είδους με ελληνικό σενάριο, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτούς που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής χωρίς να είναι ηθοποιοί.

Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο γυρίζεται αυτή η σειρά. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ωστόσο, η σειρά αυτή μπορεί να είναι προπομπός για άλλες σειρές τέτοιου είδους με ελληνικό σενάριο.

Να δουλεύουν άνθρωποι που να έχουν σπουδάσει και να μην ξαναγυρίσουμε στην εποχή που παίζει κάποιος επειδή έχει δυνατό προφίλ στο Instagram και πολύ κόσμο να τον ακολουθεί. Θα τον πετάξει κάποια στιγμή αυτή η δουλειά. Δεν το λέω με κακία. Δεν είναι ψημένοι, όμως, για αυτή τη δημοσιότητα και τέτοιους ρόλους.


Τι χρειάζεται να έχει ένας ηθοποιός για να έχει διάρκεια στον χώρο και στον χρόνο;

Να έχει γερό στομάχι. Η δουλειά αυτή χρειάζεται χρόνο, να επενδύσεις, να κάνεις όνειρα και σχέδια. Να βλέπεις μέρα με τη μέρα τι κάνεις. Να δουλέψεις στο θέατρο για να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Δεν σημαίνει ότι στην πορεία σου θα κάνεις μόνο επιτυχίες. Θα κάνεις και αποτυχίες και από αυτές θα μάθεις περισσότερα πράγματα. Απλά το καλό στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έχουν ψηθεί πραγματικά και έχουν φάει πολλές ώρες στο σανίδι. Και αυτό βγαίνει.

Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί που υπάρχουν, αλλά είναι οι καταλληλότεροι για να κουβαλήσουν αυτό το φορτίο. Έχουν ζήσει δύσκολα στο θέατρο. Εμένα μου έχει τύχει να ακυρωθεί παράσταση γιατί δεν ήρθε κόσμος. Αυτό δεν με έκανε να τα παρατήσω αλλά να κυνηγήσω τη δουλειά ακόμα περισσότερο.

Σε πεισμώνει η αποτυχία;

Σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο τη δουλειά σου. Αυτή η δουλειά έχει περισσότερες αποτυχίες παρά χαρές.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ