2020-02-23 19:38:42
Φωτογραφία για Glass french – Η εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που θα σου γίνει εμμονή
Παλαιότερα, όταν ανοίγαμε το θέμα μανικιούρ – πεντικιούρ, ξέραμε ότι οι επιλογές που είχαμε ήταν σαφώς λιγότερες. Αμφιταλαντευόμασταν ανάμεσα στην ασφαλή επιλογή από

μονοχρωμίες και αυτό ήταν όλο. Όμως, το nail art εξελίσσεται ραγδαία. Τρομερές λεπτομέρειες κάνουν την εμφάνισή τους χάρη στην απίστευτη ευρηματικότητα και τη φαντασία των ειδικών, δημιουργώντας trends που ξεπηδούν από παντού και προκαλούν στα it girls φρενίτιδα και φυσικά, άπειρα likes στα social media.

Μια από αυτές τις τάσεις, η οποία σαρώνει στο Instagram, είναι το glass french ή αλλιώς η νέα, μίνιμαλ και πιο καθαρή εκδοχή του κλασικού κι αγαπημένου γαλλικού μανικιούρ. Celebrities όπως η Lilliana Vazquez και η Blac Chyna επέλεξαν αυτό το σχέδιο για την επίσημη εμφάνισή τους στα φετινά βραβεία Oscars και κέρδισαν τις εντυπώσεις, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες που τα παρακολούθησαν.

Το glass french είναι μια δημιουργία που προέκυψε από το συνδυασμό δύο άλλων τάσεων στο μανικιούρ: των jelly nails και του floating french μανικιούρ. Τα νύχια σύμφωνα με τη νέα εκδοχή του γαλλικού είναι μακριά και γυαλιστερά, με τις άκρες τους (tips) να παραμένουν διάφανες. Το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει cool χαρακτήρα και μια γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με αυτό, επιλέγοντας όχι μόνο nude αποχρώσεις αλλά και σκούρα χρώματα, ενώ μπορεί να προσθέσει ακόμα και embellishments για να κάνει τα νύχια πιο εντυπωσιακά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκύλος με… μούσι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκύλος με… μούσι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ