2020-02-23 21:29:52
Φωτογραφία για Αίγυπτος: Στην εντατική ο έκπτωτος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ
Ο Χόσνι Μουμπάρακ είχε κάνει εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου – Ο γιος του ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στην εντατική χωρίς άλλες λεπτομέρειες

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με τον γιο του Αλαά Μουμπάρακ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού Τύπου, ο 91χρονος Μουμπάρακ υπέστη εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου, με τη μετεγχειριτική του κατάσταση να θεωρείται τότε «σταθερή», χωρίς όμως να δίνονται άλλες λεπτομέρειες από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε μήνυμά του, όμως, μέσω Twitter, ο γιος του Αλαά τονίζει ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ παραμένει ακόμη και σήμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «ο Μουμπάρακ εκδιώχθηκε από μία λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε την Αίγυπτο αυταρχικά από το 1981 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2011».

Χθες, Σάββατο, το Ποινικό Δικαστήριο του Καΐρου απήλλαξε τους γιους του, Αλαά και Γκαμάλ Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες τους στην υπόθεση «χειραγώγησης του Χρηματιστηρίου».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ