2020-02-26 09:30:52
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Αγωνία για το ύποπτο κρούσμα στο Αττικόν -Σήμερα τα αποτελέσματα
Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές αρχές για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Αγωνία υπάρχει για το ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο «Αττικόν», για το οποίο αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Παστέρ. Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ελέγχθηκαν τέσσερα ύποπτα κρούσματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», το Νοσοκομείο «Σωτηρία» και το Νοσοκομείο «Αττικόν», αντίστοιχα.

Τα τρία ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό διαπιστώθηκε πως ήταν αρνητικά από το Ινστιτούτο Πατσέρ, ενώ για το κρούσμα στο Αττικόν αναμένονται σήμερα τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και την Τρίτη προχώρησε στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό. «Πτυχές του σχεδίου για τον κορωνοϊό θα εξελίσσονται ανάλογα με τις διεθνείς εξελίξεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προσθέτοντας: «Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι σε συνεννόηση με τους διεθνείς οργανισμούς».

Πηγή: iefimerida.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ