2020-02-26 14:40:42
Φωτογραφία για Όλο το ρεπορτάζ για τον ''Αδελφό'' του ΣΚΑΪ - Ποιοι κόπηκαν
Φουλ τις μηχανές έχουν βάλει στον ΣΚΑΪ με σκοπό σύντομα ο «Μεγάλος Αδερφός» να κάνει… comeback στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Πολλά έχουν ακουστεί αλλά και πολλά έχουν γραφτεί ότι κάποιοι έχουν πάρει το «εισιτήριο» για το «σπίτι» του. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι συμμετοχή στο ριάλιτι έχουν δηλώσει άνθρωποι… που δεν περίμενες να τους δεις κλεισμένους σε ένα σπίτι, να παρακολουθούνται από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Ίσως ,όμως ,το «Big Brother» που ξέραμε να είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που βγαίνει τα τελευταία χρόνια και ετοιμάζεται για το κανάλι του Φαλήρου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην τελική πενηντάδα είναι μία καθηγήτρια μεγάλου… αλλά πολύ μεγάλου πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας μας, που τελικά δεν έπεισε τους υπεύθυνους ότι θα… γράψει καλά στις κάμερες και κόπηκε. Δύο ακόμη ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από τους κομμένους είναι ένας συγγραφέας γνωστού μάλιστα εκδοτικού οίκου αλλά και ένας νικητής σε προηγούμενο ριάλιτι, που τότε είχε κάνει μεγάλη επιτυχία. Ονόματα δεν λέμε… γιατί και οι ίδιοι δεν θα θέλουν να αποκαλύψουν ότι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν το «εισιτήριο», οπότε δεν θα γίνει όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις που λένε «μου πρότειναν… αλλά αρνήθηκα», ενώ είχαν… φάει πόρτα!


Εκτός, όμως, από τους κομμένους κάποιοι έχουν ήδη ενημερωθεί να… ετοιμάζουν βαλίτσα με τα απαραίτητα και σε λίγες ημέρες θα ζήσουν στενά την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού». Ενδεικτικά αναφέρω ότι ανάμεσά τους είναι ένας δικηγόρος, ένας πολιτικός μηχανικός, μία λίγο… προχωρημένης ηλικίας χωρισμένη γυναίκα με μεγάλο παιδί που θέλει να νιώσει την εμπειρία του ριάλιτι, ένας ακτιβιστής που ,όπως έχει πει, στόχος του είναι να μεταφέρει τις ιδέες και το μήνυμά του σε όσους περισσότερους γίνεται, αλλά και ένας τραγουδιστής σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία με το βίντεο κλιπ του να έχει καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες views στο You Tube.

Αυτοί προς το παρόν, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι νέοι κανόνες, όπως ότι θα υπάρχουν αποστολές που με αυτές θα μπορούν να εξασφαλίζουν επί πλέον τρόφιμα για την καθημερινότητά τους αλλά και κάποιες ανέσεις. Παράλληλα ,όμως, θα υπάρχουν και εβδομαδιαίες μυστικές αποστολές τις οποίες ο «Big Brother» θα μοιράζεται μόνο με τους τηλεθεατές. Επίσης, θα υπάρχει αρχηγός που με τις αποφάσεις του μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι και να ανατρέπονται πολλά!

Οι κάμερες θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο και ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει τα…hot της ημέρας καθημερινά στις 23.00, ενώ τις Κυριακές ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το «Big Brother Live». Ωστόσο, αν κάποιοι θέλουν να βλέπουν real time ό,τι συμβαίνει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» ο ΣΚΑΪ μέσα από το site αλλά και της σελίδας του «Big Brother» θα μεταδίδει σε live streaming 23 ώρες το 24ωρο. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι για την Κυριακή 8 Μαρτίου και στο κανάλι του Φαλήρου εκτιμούν ότι η επιστροφή του «Μεγάλου Αδερφού» μέσα από τη συχνότητά τους θα ανεβάσει τις πτήσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Μelasblog - Newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ