2020-02-26 17:39:51
Φωτογραφία για «Έσβησε» 11χρονος που νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό
Το παιδί νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική κλινική

του Νοσοκομείου Βόλου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο ενός 11χρονου παιδιού, το οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Το άτυχο παιδί εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου με υψηλό πυρετό και μετά από ένα 24ωρο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Έγινε διασωλήνωση, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση αλλά λίγο αργότερα, πριν τις 7 το πρωί, ο μικρός Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του παιδιού δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 11χρονου, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Νοσοκομείου είναι η εξής:

«Αγόρι 11 ετών, κάτοικος Ν.Ιωνίας Βόλου, προσήλθε στην Παιδιατρική Κλινική με εμπύρετο προς διάγνωση στις 25/02/2020 τα ξημερώματα, συνοδευόμενο από τους γονείς του. Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις, διενεργήθηκε αμέσως ενδοφλέβια και παρεντερικά φαρμακευτική αγωγή.

Στις 26/02/2020 τα ξημερώματα και ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ελεγχόμενη, αιφνιδίως επιδεινώθηκε. Το παιδί διασωληνώθηκε από αναισθησιολόγο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από παιδίατρο, αναισθησιολόγο και καρδιολόγο για 1 ώρα, αλλά απέβησαν άκαρπες. Ώρα θανάτου 06:20 στις 26/02/2020.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ