2020-02-26 20:30:22
Φωτογραφία για «Υπάρχει οικόπεδο για Φοιτητική Εστία – Θετικό το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για αξιοποίησή του» - Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Πρύτανη Βασίλη Χρυσικόπουλο
Εντοπίστηκε οικόπεδο για τη δημιουργία φοιτητικής εστίας, έπειτα από την ανοιχτή επιστολή που απέστειλε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στις 19 Φεβρουαρίου προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της επιστολής, επικοινώνησε με τον Βουλευτή ο κύριος Κωνσταντίνος Γληγόρης, επικεφαλής της παράταξης «Δίαυλος», ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι υπάρχει οικόπεδο, παραχωρημένο από τον Δήμο Λευκάδας στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με την απόφαση αρ. 271 της συνεδρίασης 23/19-11-2004 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έπειτα από την μεταξύ τους επικοινωνία, ο κ. Καββαδάς εξασφάλισε το Απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος, καθώς και το υπ.αριθμ. 8509/26-7-2005 συμβόλαιο, όπου φαίνεται ότι το οικόπεδο, εμβαδού 9.740 τ.μ., είναι πλέον περιουσία του πρώην Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ