2020-02-27 21:49:28
Φωτογραφία για Επιστρέφουν από την Τρίτη στη ΔΕΥΑΡ οι 57 απολυμένοι
Επιστρέφουν την Τρίτη 3 Μαρτίου στην εργασία τους οι 56 απολυμένοι της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου.

Αυτό κατέστη δυνατό όπως δήλωσε στο Βήμα της Δωδεκανήσου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλης Μανέττας γιατί το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Δήμος Μουτάφης.,

«Θα δούμε το σκεπτικό της απόφασης. Οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στη ΔΕΥΑΡ μέχρι να γίνει το δικαστήριο. Η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό τους», δήλωσε ο κ. Μανέτας.

Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα και τις παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία ο κ. Μανέτας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να καταστεί δυνατό να γίνονται προσλήψεις προσωπικού στην επιχείρηση. Ειδικά ζητήθηκαν παρεμβάσεις για την προκήρυξη 3 Κ και της ειδικής μοριοδότησης που θα πρέπει να έχει η ΔΕΥΑΡ για τις προσλήψεις προσωπικού.


Σε ότι αφορά τα έργα ο κ. Μανέτας τόνισε πως δίνεται έμφαση σε αυτά που αφορούν την παροχή νερού στις περιοχές όπου υπήρχε πρόβλημα.

Ήδη έχει δρομολογηθεί έργο για την περιοχή της Λίνδου.

«Αν υδροδοτηθεί σωστά η Λίνδος τότε θα έχουν νερό και άλλες περιοχές όπως η Πυλώνα, η Λάρδος, το Γεννάδι. Ελπίζουμε να προλάβουμε το χρόνο και να υλοποιηθεί το έργο που έχουμε δρομολογήσει», είπε ο κ. Μανέτας.

Ακόμη γίνεται προσπάθεια για να τεθούν σε λειτουργία κάποιες γεωτρήσεις που είχαν προβλήματα.

«Από τις 25 γεωτρήσεις θα λειτουργήσουν όσες κριθεί ότι χρειάζεται προκειμένου να λυθούν προβλήματα και να υδροδοτηθούν περιοχές που έχουν ανάγκη», είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Άγιος Κασσιανός ο άστεγος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Άγιος Κασσιανός ο άστεγος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ