2020-02-28 00:32:35
Φωτογραφία για Πούτιν: «Πόρτα» σε Ερντογάν για συνάντηση τον Μάρτιο σχετικά με το Ιντλίμπ
«Ο πρόεδρος Πούτιν έχει άλλα σχέδια για τις 5 Μαρτίου» ανέφερε εκπρόσωπος του

Κρεμλίνου - Ο Ερντογάν είχε «φωτογραφίσει» τη συγκεκριμένη ημερομηνία, προαναγγέλοντας συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του

Κανένα σχέδιο να συναντήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 5 Μαρτίου για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Ιντλίμπ της Συρίας, δεν έχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη διαβεβαίωση αυτή προχώρησε την Πέμπτη το Κρεμλίνο κι ενώ ο Τούρκος πρόεδρος είχε αναφέρει προηγουμένως πως μια συνάντηση μεταξύ των δυο αντρών είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έχει άλλα σχέδια για τις 5 Μαρτίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ σε δηλώσεις του προς εκπροσώπους του Τύπου.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στην Πολιτική Ακαδημία του κόμματός του, ανέφερε πως η κατάσταση στο Ιντλίμπ «κλίνει προς το μέρος της Τουρκίας», αν και παραδέχτηκε ότι τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην Ιντλίμπ. «Το καθεστώς του Άσαντ έχει πολύ μεγάλες απώλειες», υποστήριξε ο Ερντογάν.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ