2020-02-28 11:54:32
Φωτογραφία για Ενισχύονται οι δυνάμεις στα σύνορα! Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ και αναχώρηση Α/ΓΕΕΘΑ για τον Έβρο
Σύμφωνα με το Militaire.gr:

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να εκβιάσει την Ευρώπη με την “αποστολή” προσφύγων και μεταναστών με ψυχραιμία αλλά και με κινήσεις που δείχνουν ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει το “πρώτο θύμα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετά από σύσκεψη που είχε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, αναχωρεί για τον Έβρο, όπου θα επισκεφτεί συγκεκριμένα σημεία της μεθορίου. Έχουν δοθεί εντολές για “λελογισμένη ενίσχυση των δυνάμεων” όπου χρειαστεί. Οι στρατιωτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν με την αστυνομία σ΄ ότι χρειαστεί προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές και καθαρό όχι μόνο προς την Τουρκία αλλά και προς τους Ευρωπαίους. Η Ελλάδα θα αντιδράσει όπως πρέπει. Έχει τον τρόπο και τα μέσα.

Ενίσχυση υπάρχει και στη θάλασσα, όπου βέβαια η αντιμετώπιση της κατάστασης είναι πιο περίπλοκη.

Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη επιτέλους να σηκώσει ανάστημα και έναντι των Βρυξελλών. Εκεί όπου πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Αν ο Ερντογάν συνεχίζει να παίζει με τους πρόσφυγες και μετανάστες, η Αθήνα θα πρέπει να ΄χει έτοιμο σχέδιο για να πιέσει επιτέλους τους Ευρωπαίους. Αν συνεχίσει να παριστάνει τον πιο “καλό το μαθητή”, τότε θα ΄χουμε μεγάλο πρόβλημα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ