2020-02-29 00:45:53
Φωτογραφία για Elounda Peninsula : Νέα εποχή για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο!
Το συνολικό ύψος της επένδυσης ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ και έχει πραγματοποιηθεί

κατά κύριο λόγο με ίδια χρηματοδότηση Τον Απρίλιο του 2020 θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της πλήρους ανακαίνισης του Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών, ακολουθώντας τα υψηλότερα standards της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, της προσθήκης μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ με δίκη της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, αλλά και την κατασκευή δύο ολοκαίνουργιων κολυμβητικών δεξαμενών, των μεγαλύτερων στην περιοχή.

Την αναδόμηση του Elounda Peninsula ανέλαβε μια από τις κορυφαίες εταιρίες εσωτερικής διακόσμησης, η Αγγλική Wimberly Interiors, γνωστή για τη συνεργασία της με διεθνώς αναγνωρισμένες αλυσίδες όπως οι Ritz Carlton, Four Seasons, St.Regis κ.ά. ενώ τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων αλλά και την επίβλεψη των λεπτομερειών ανέλαβε η Χριστίνα Γεωργιάδη, στενή συνεργάτιδα της οικογένειας με εξειδίκευση στην διαμόρφωση χώρων.


Οι δύο ddesigners σεβάστηκαν απόλυτα τον εξαιρετικό σχεδιασμό του ιδιοκτήτη αρχιτέκτονα Σπύρου Κοκοτού και οδήγησαν το εμβληματικό ξενοδοχείο στην νέα εποχή.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ και έχει πραγματοποιηθεί κατά κύριο λόγο με ίδια χρηματοδότηση.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002 και αμέσως κατέκτησε μια από τις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις των πλέον απαιτητικών επισκεπτών, χάρη στην μοναδική του τοποθεσία πάνω στην θάλασσα αλλά και στους εξαιρετικά ευρύχωρους χώρους των σουιτών και βιλών του.

«Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια» δηλώνει ο Ηλίας Κοκοτός. «Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε» καταλήγει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ