2020-02-29 14:04:26
Φωτογραφία για Η Volkswagen παράγει και λουκάνικα εκτός από αυτοκίνητα!

Η Volkswagen είναι μια από τις πιο ιστορικές και δημοφιλείς γερμανικές εταιρίες αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά οι πωλήσεις της δεν περιλαμβάνουν μόνο μοντέλα αυτοκινήτων. Η γερμανική εταιρία έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές δράσεις της και στην πώληση λουκάνικων.

Η Volkswagen παράγει λουκάνικα στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της στο Βολφσμπουργκ της Γερμανίας, για σχεδόν 50 χρόνια. Το παραδοσιακό λουκάνικο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και ιστορίας της Volkswagen, με τα πρώτα λουκάνικα να παράγονται το 1973, τα οποία προορίζονταν να πουληθούν αποκλειστικά στις καφετέριες της εταιρίας για κατανάλωση από τους υπαλλήλους. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η Volkswagen ξεκίνησε να πουλά τα λουκάνικα στα γήπεδα και σε διάφορα καταστήματα και οι άνθρωποι άρχισαν να τα προτιμάνε. Λέγεται μάλιστα ότι όλα αυτά τα χρόνια τα λουκάνικα της Volkswagen έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε εκθέσεις τροφίμων.

Παρόλο που ακόμα και σήμερα το 40% περίπου των 6,7 εκατομμυρίων λουκάνικων που παράγει η Volkswagen καταναλώνονται από τους υπαλλήλους της, η ζήτησή τους εκτός εταιρίας είναι εξίσου μεγάλη. Η Volkswagen προμηθεύει με  λουκάνικα ένα μεγάλο δίκτυο σουπερμάρκετ ενώ κάνει εξαγωγές σε 11 διαφορετικές χώρες.

Στην αρχή, η Volkswagen παρήγαγε τα λουκάνικά της από βοδινό και χοιρινό κρέας που προερχόταν από το αγρόκτημα που έχει στην κατοχή της, κάτι που σήμερα δεν είναι δυνατό λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Η συνταγή των λουκάνικων της Volkswagen αποτελεί μυστικό, αλλά σύμφωνα με πηγές, ένας από τους λόγους της επιτυχίας της είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας και η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Το προσωπικό των 30 ατόμων που εργάζεται στο τμήμα τροφίμων της γερμανικής εταιρίας αναφέρει ότι παράγει μεταξύ 18.000 και 20.000 λουκάνικα κάθε μέρα.

[embedded content]



No votes yet.

Please wait

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ