2020-03-01 21:52:35
Φωτογραφία για “Two-toned” – Το μοντέρνο twist στο μακιγιάζ ματιών
Το είδαμε στην εμφάνιση της 16χρονης ηθοποιού Storm Reid, στα NAACP Image Awards 2020

Σχεδόν καθημερινά, οι γυναίκες της ξένης σόουμπιζ μας δίνουν ένα λόγο για να γιορτάζουμε την ομορφιά και την κομψότητα. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη στα beauty trends πήρε η 16χρονη ανερχόμενη ηθοποιός, Storm Reid, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι τόσο με τη στιλιστική της επιλογή, αλλά με το μακιγιάζ της, κατά τη διάρκεια των NAACP Image Awards 2020.

Η εκδήλωση για τα συγκεκριμένα βραβεία πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου, στην Pasadena της California και καθώς η Storm Reid περπάτησε στο κόκκινο χαλί, μας σύστησε ένα παιχνιδιάρικο και τολμηρό μακιγιάζ ματιών, το οποίο έχει σκοπό να ανανεώσει τη διάθεσή μας και να κάνει το look μας πιο pop.

Οι makeup experts που επιμελήθηκαν την εικόνα της για την εκδήλωση, αντικατέστησαν το κλασικό μαύρο χρώμα στην εφαρμογή του eyeliner με δύο άλλα χρώματα, το μπλε και το έντονο ροζ, για να δημιουργήσουν ένα two- toned μακιγιάζ ματιών, που μας έκανε αμέσως να το προσέξουμε. Μάλιστα, κατά το σχηματισμό της γραμμής, οι experts προτίμησαν την winged εκδοχή, ώστε το βλέμμα της ηθοποιού σε συνδυασμό με τις ψεύτικες βλεφαρίδες να μοιάζει ακόμα πιο σέξι.


Το two- toned μακιγιάζ ματιών είναι μια πρόταση που έχουμε δει ξανά στο κόκκινο χαλί, σε επίσημες εμφανίσεις διάσημων γυναικών και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις και να βγεις από τα όρια και τους κανόνες του κλασικού eye look, αν θέλεις να είσαι ενημερωμένη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ