2020-03-01 22:30:34
Φωτογραφία για Basket League: Ρεκόρ περιόδου οι 38 πόντοι του Κολοσσού
Οι Ροδίτες προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό με την επίδοσή τους το Σάββατο στη νίκη τους επί του Άρη στο νησί.Με ανατροπή στο 40 δεκάλεπτο, ο Κολοσσός Ρόδου κατέκτησε μία ξεχωριστή νίκη επί του Άρη στην Ρόδο. Μάλιστα οι 38 πόντοι που πέτυχαν οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη αποτελούν ρεκόρ για την φετινή χρονιά στην Basket League..

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα του πρωταθλήματος, «Με μία εντυπωσιακή επίδοση ήρθε η επικράτηση επί του Άρη για τον Κολοσσό H Hotels. Οι Ρόδιοι σημείωσαν 38 πόντους στην 4η περίοδο (38-25 το επιμέρους σκορ), επίδοση που συνιστά νέο ρεκόρ περιόδου στην ΕΚΟ Basket League καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο των 36 που είχαν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην 1η περίοδο του εντός έδρας αγώνα του με τον Ηρακλή στην 8η αγωνιστική και ο Ήφαιστος στην 4η περίοδο του εντός έδρας αγώνα του με τον Ηρακλή στη 12η αγωνιστική.

Ο Κολοσσός H Hotels ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της τελευταίας εξαετίας, καθώς 38 πόντους είχε και η ΑΕΚ στην 4η περίοδο του 3ου ημιτελικού των περσινών πλέι οφ με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Επίσης η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη εκμεταλλεύτηκε τα 20 λάθη του αντιπάλου της, παίρνοντας 30 πόντους από αυτά (30-11 το επιμέρους σκορ), δύο πόντους κάτω από το ρεκόρ περιόδου που κρατάνε Περιστέρι Winmasters και ΑΕΚ από τη 2η και τη 15η αγωνιστική αντίστοιχα».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ