2012-06-20 11:52:32
Φωτογραφία για Αυτά είναι μαλακίες...
 Το όνομα του Μίλαν Μπίσεβατς είδε χθες το φως της δημοσιότητας, με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να φέρεται να είναι στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η περίπτωση του 28χρονου εξετάστηκε από τον «δικέφαλο». Πάντως, η αντίδραση του Φρανκ Μπελχάσεν για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του ήταν μάλλον επιθετική. «Αυτά είναι μαλ...» δήλωσε στο «Goal» και, όταν ευγενικά του ζητήσαμε να επαναλάβει μήπως... ακούσαμε λάθος, εκείνος είπε: «Σας ξαναλέω, αυτά που λέτε είναι μαλ... Ο Μπίσεβατς δεν το κουνάει από το Παρίσι, καταλάβατε; Γεια σας». Ο Μπίσεβατς είχε 18 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Τύπος θεωρεί τη θέση του στον σύλλογο επισφαλή λόγω της μεταγραφικής κινητικότητας. 

Αυτά γράφει το Goal. Διαβάστε και το κείμενο στο transfernews.gr για το συγκεκριμένο θέμα: " Ωραίο το παραμύθι μάγκες, αλλά δεν έχει δράκο. Επειδή προφανώς δεν το ξέρετε, ο Σέρβος παίρνει το χρόνο από την Παρί 2.160.000 ευρώ!


Να το ξαναγράψουμε και ολογράφως; Δύο εκατομμύρια, εκατόν εξήντα χιλιάδες ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! Να το πούμε κι αλλιώς; 180.000 ευρώ μεικτά τον ΜΗΝΑ!

Με άλλα λόγια θέλετε να μας πείτε ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν ένα παίκτη που θα παίρνει όσα όλη η ενδεκάδα μαζί! Έστω ότι γυρίζει η γη ανάποδα και έρχεται. Ωραία αποδυτήρια θα φτιάξουν!

Λοιπόν για να μην κοροϊδευόμαστε. Το μόνο αληθές στην περίπτωση του Σέρβου είναι πως η Παρί θέλει να τον δώσει σε περίπτωση απόκτησης του Τιάγκο Σίλβα μόνο επειδή πιάνει θέση μη κοινοτικού. Για κανέναν άλλο λόγο.

Ο Σέρβος παίζει με κλειστά μάτια ενδεκαδάτος σε οποιαδήποτε ομάδα του Σαμπιονά και αν η Παρί του βάλει πωλητήριο θα πέσουν πάνω του την επόμενη ημέρα 10 αγγλικές ομάδες για τον ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.

Τώρα πως η Παρί θα τον δανείσει στον ΠΑΟΚ και θα του πληρώσει και το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του, ας μας πουν αυτοί που φτιάχνουν τέτοια ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι…
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ