2020-03-02 19:00:14
Φωτογραφία για Η παραγωγή IPhone θα ξεκινήσει πάλι από το δεύτερο τρίμηνο
Η Apple είχε προβλήματα με την παραγωγή του iPhone τις τελευταίες εβδομάδες, και παρά το γεγονός ότι η Foxconn κατάφερε να επαναλειτουργήσει λίγα από τα εργοστάσια παραγωγής, κανένα δεν έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα. Και σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. 

Ο αναλυτής που εξακολουθεί να είναι πολύ ενημερωμένος σχετικά με την Apple αναφέρει ότι θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 για μια σημαντική βελτίωση στην παραγωγή του iPhone. Οι παραδόσεις φωτογραφικών αισθητήρων iPhone από τον προμηθευτή Genius Electronic Optical αναφέρθηκαν ότι μειώθηκαν σημαντικά τον περασμένο μήνα και το απόθεμα που είναι χαμηλό. Ο Κούο προβλέπει ότι παραμένει περίπου ένα μήνα, με σημαντική ανάκαμψη της παραγωγής όχι νωρίτερα από το Μάιο.

Σήμερα, ο Kuo συνεχίζει να πιστεύει ότι το iPhone 12 που είναι ακόμα προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο, τον συνηθισμένο μήνα που γίνεται παραδοσιακά για την κυκλοφορία των νέων iPhones. Αναφέρεται επίσης στο λανσάρισμα του iPhone 9 (iPhone SE 2) για το πρώτο εξάμηνο του 2020. Είναι λίγο πιο αόριστο από πριν, όπου διαφορετικές πηγές συμφώνησαν σε μια έξοδο το Μάρτιο. Αλλά επειδή ο κοροναϊός έχει αντίκτυπο στα εργοστάσια παραγωγής, τα σχέδια μπορεί να έχουν αλλάξει κατά μερικές εβδομάδες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ