2020-03-02 20:59:43
Φωτογραφία για Διαρρήκτες έσπασαν μπάρες διοδίων και εμβόλισαν περιπολικό
 Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι ύποπτοι είχαν πετάξει στον δρόμο χρυσαφικά που προέρχονταν από τις κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα εντοπίσουν

Σκηνικό βγαλμένο από το… Χόλιγουντ διαδραματίστηκε τη νύχτα του Σαββάτου και ως τα ξημερώματα της Κυριακής με την περιπετειώδη καταδίωξη ενός αυτοκινήτου με επιβάτες τρεις Ρομά που είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή του Αγρινίου.

Περιπολικά της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει τους δράστες και τους καταδίωξαν ως τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου το όχημα έσπασε τις μπάρες των διοδίων και κατευθύνθηκε προς την Πάτρα. Στην περιοχή του «Κρεμανταλά» στην Αρόη, εγκλωβίστηκε από περιπολικά και οχήματα της Ασφάλειας Πατρών, αλλά ο οδηγός εμβόλισε ένα από αυτά τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό, ενώ οι δυο επιβάτες διέφυγαν αρχικά με ένα λευκό βαν που οδηγούσε άλλος συνεργός τους, όμως και αυτοί ακινητοποιήθηκαν στα διόδια του Ρίου και συνελήφθησαν μαζί με τον οδηγό του βαν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι ύποπτοι είχαν πετάξει στον δρόμο χρυσαφικά που προέρχονταν από τις κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα εντοπίσουν.


Οι τέσσερις δράστες κρατούνται στο πλαίσιο της προανάκρισης που προανάκριση συνεχίζεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους και να επιστραφούν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα περιλαμβάνει κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, κλοπές, απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά δημόσιας περιουσίας, θα οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές Αγρινίου και Πάτρας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ