2020-03-03 12:50:38
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης από το φυλάκιο των Κήπων: Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται
Το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο στη γέφυρα των Κήπων του Έβρου επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε και συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του ποταμού φυλάσσοντας τα σύνορα.

Συνομιλώντας με τους αξιωματικούς ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως «δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα». «Να στείλουμε, εδώ, από τον Έβρο μήνυμα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν ο οποίος θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς» ανέφερε για να προσθέσει: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το οποίο γίνεται, χαίρομαι που βλέπω ότι το ηθικό είναι στην κυριολεξία ακμαιότατον. Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει. Τίποτα λιγότερο. Αυτό μας γεμίζει όλους με παρά πολύ σιγουριά, να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δικη του δουλειά. Και πάλι συγχαρητήρια».


Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή και τα επιχειρησιακά σχέδια, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους στρατιώτες ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη όπου λίγο μετά τις 13:00 θα υποδεχτεί τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι. Όση ώρα ήταν στους Κήπους ο Πρωθυπουργός, ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο πραγματοποιούσε πτήση κατά μήκος των συνόρων.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ