2020-03-03 20:22:22
Φωτογραφία για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις Τρέχουσες- Προσεχείς Δράσεις του Συλλόγου Απανταχού ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Σύλλογος Απανταχού ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" προγραμματίζει τις εξής δράσεις για το προσεχές χρονικό διάστημα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 

    Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών «Άγιος Γεώργιος», ενημερώνει τους απανταχού Αρχοντοχωρίτες πως έπειτα από συνέλευση του στις 2.3.2020 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  -Στις 22 ή 23 Μαρτίου (η ακριβής ημέρα θα καθοριστεί από τον καιρό), θα γίνει καθαριότητα και στολισμός της διαδρομής όπου θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση και βέβαια θα καθαριστεί ο χώρος της πλατείας όπου θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των στεφάνων.

        -Στις 8 ή 9 Απριλίου (θα καθοριστεί από τον καιρό) θα πραγματοποιηθεί καθαριότητα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα Πολιούχο του Αρχοντοχωρίου με τη σύμφωνη γνώμη και του εφημέριου του Ναού Πατέρα Αθανάσιου Φραγκοτάσιου. Εντός του Ναού η καθαριότητα θα γίνει κυρίως από το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου.

      -Επίσης θα καθαριστεί και ο εξωτερικός και εσωτερικός χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου ώστε να είναι έτοιμος για την Ιερή Θεία Λειτουργία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματωθούν μετά το πέρας αυτής 23.4.2020 (εδέσματα, χορευτικό τμήμα και τμήμα ιππικού συλλόγου, κ.τ.λ.).... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ