2020-03-05 19:00:43
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τι την ενδιαφέρει τώρα τι κάνει ο Alpha;»
Το Πάμε Πακέτο έριξε απότομα αυλαία στον Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ξεχνά. Έτσι, όταν την συνάντησε ο Αρτ από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της.

“Σε ένα συμβόλαιό μου προκειμένου να ανανεωθεί πριν από 7 χρόνια, ο τότε διευθυντής του Alpha μου είχε πει: “Προκειμένου να σου ανανεώσω το συμβόλαιο θα κρατήσω τον τίτλο”. Μέχρι τότε τον τίτλο τον είχα εγώ γιατί εγώ τον είχα βρει. Του είπα “και να το κάνεις δεν με πειράζει καθόλου γιατί το Πάμε Πακέτο είμαι εγώ”. Έχω βρει τη λύση για τον τίτλο της νέας εκπομπής. Όταν συγκλίνουν οι συνθήκες θα είμαστε πάλι μαζί με το Πακέτο”, είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη συνέχεια, ο διάλογος είχε ως εξής:

Επειδή ο Alpha έχει τα δικαιώματα του ονόματος, υπάρχει περίπτωση να βγάλει το Πάμε Πακέτο;Ας το βγάλει.Γίνεται Πάμε Πακέτο με άλλη παρουσιάστρια;Μπορεί και να γίνεται, πού ξέρεις; Μια δοκιμή θα μας πείσει. Άσε να δείξουν τα γεγονότα, εγώ δεν θα πω τίποτα.

 Είναι μια συνεχιζόμενη πικρία της Βίκυς Χατζηβασιλείου απέναντι στον Alpha που για μένα -με αγάπη το λέω για ακόμη μια φορά- θα έπρεπε να το τελειώσει. Δεν το τελειώνει ποτέ. Τι την ενδιαφέρει τώρα τι κάνει ο Alpha;

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ