2012-06-20 13:26:48
Φωτογραφία για Στα όρια διάλυσης το ΠΑΣΟΚ. Πέρασε η εισήγηση Βενιζέλου
Διαβάστε το χρονικό των εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ αλλά και την εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, ως προς τη συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, όπως τα μετέδωσε το real.gr 13.00 Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε πλήρη εξουσιοδότηση για πρόσωπα με πολιτικό περιεχόμενο, τεχνοκράτες όμως, κι άλλα που θα εκπροσωπούν περιφέρειες όπου δεν εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προτείνονται κάποια ονόματα που δεν είναι βουλευτές ούτε πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Οι Βασίλης Γκεκέρογλου και Γιώργος Ντόλιος πρότειναν μόνο κοινοβουλευτική στήριξη χωρίς υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου τάχθηκε κατά των τεχνοκρατών.

12:55 Νωρίτερα, παίρνοντας το λόγο ο Α. Λοβέρδος τόνισε ότι «οι τρεις αρχηγοί, οι οποίοι αποφάσισαν να σηκώσουν το βάρος των προβλημάτων της χώρας και των πολιτών, πρέπει να καθίσουν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και να επιλέξουν μια κυβέρνηση που θα συγκροτείται απ' ό,τι καλύτερο διαθέτουν τα κόμματά τους, αλλά και η χώρα γενικότερα». Ο κ. Λοβέρδος κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κάνει αυτήν την αξιολόγηση όλων των στελεχών της παράταξης «με απόλυτη ελευθερία, αξιοκρατικά δίχως επετηρίδα, χωρίς να δεσμεύεται από κανέναν μας», όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.


12:50 Ολοκληρώθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η MEGA, το κόμμα αποφάσισε να στηρίξει την κυβέρνηση με τεχνοκράτες και ενδεχομένως με πολιτικά πρόσωπα αλλά όχι πρώτης γραμμής τα οποία δεν εκλέχτηκαν.

12:10 Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαία στελέχη εμμένουν στην θέση τους για συμμετοχή στελεχών στην κυβέρνηση με τον Μ. Χρυσοχοίδη να παίρνει το παιχνίδι επάνω του και τον Α. Λοβέρδο να κρατά χαμηλότερους τόνους.

12:00 Να μη συμμετέχουν "προβεβλημένα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση εισηγήθηκε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση εργασίας που έχει με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της παράταξης, στην Ιπποκράτους.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ