2020-03-08 12:54:27
Φωτογραφία για Τ. Θεοδωρικάκος: Κανείς δεν θα περάσει από τον Έβρο
Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση απαντάει με αποφασιστικότητα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο «μέτωπο» του Έβρου. «Η Ελλάδα είναι χωρά της Ε.Ε.. Τα σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα. Τα φυλάμε με τον καλύτερο τρόπο» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να περάσει κανείς από τον Έβρο..  Είμαστε φιλόξενος λαός αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού για το κλείσιμο των συνόρων ήταν επιβεβλημένη» 

Επανέλαβε δε, ότι «ο κ. Μητσοτάκης, με την σημαντική απόφαση του να κλείσει τα σύνορα σε όσους επιδίωξαν παράνομα να μπουν στην Ελλάδα, εξέφρασε όλους τους Έλληνες». «Οι Έλληνες είμαστε απολύτως ενωμένοι, ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και οι εκπρόσωποι της Τουρκίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσει κανένας παράνομα τα ελληνικά σύνορα» ανέφερε, στο πλαίσιο αυτό.. 

Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι «κανένα Κράτος δεν θα δεχόταν μαζική εισβολή μεταναστών», ενώ υπογράμμισε ότι «αν νομίζανε ότι επειδή ήταν Καθαρά Δευτέρα θα έπιαναν στον ύπνο την Ελλάδα είναι μακριά νυχτωμένοι». «Δεν θα κουραστούμε να φυλάμε τα σύνορα μας» κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ