2020-03-08 21:34:32
Φωτογραφία για ΝΩΝΤΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Εισαγωγή θέματος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, για τις 14 νέες Άδειες για αιολικούς σταθμούς στα Ακαρνανικά!
ΘΕΜΑ: Συζήτηση και ενημέρωση απο την Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 10/03/2020 σχετικά με τις 14 νέες Άδειες για αιολικούς σταθμούς στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας που εξέδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ)

          Συζήτηση και ενημέρωση απο την Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 10/03/2020 σχετικά με τις 14 νέες Άδειες  για  αιολικούς σταθμούς στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας που εξέδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

          Είναι γνωστό πως η ΕΕ και οι ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια προωθούν την απελευθέρωση της Ενέργειας μέσω της στρατηγικής για την "πράσινη ανάπτυξη", δηλαδή την παραγωγή ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο να βρουν επενδυτική διέξοδο τα συσσωρευμένα κεφάλαια των μονοπωλίων, τα οποία βεβαίως συμπληρώνονται και με κρατικό χρήμα μέσω επιδοτήσεων ή του "πράσινου ταμείου".

Βέβαια, η "πράσινη ανάπτυξη" προωθείται με το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος και τις αποτροπής της κλιματικής αλλαγής... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ