2020-03-09 10:58:31
Φωτογραφία για Ελληνικό στρατιωτικό δόγμα και στρατηγική-Πάμε για κεραυνοβόλο πόλεμο.

Είθε να μην γίνει τιποτε για να φανώ πολιτικά ορθός και να μην χαρακτηριστω στρατόκαβλος απλά γιατι θεωρώ τον τουρκικο επεκτατισμό δεδομένο, τον πόλεμο αναποφευκτο και πως αν δεν πέσει στα ειρηνιστικά κεφάλια μας θα πέσει στων παιδιών μας οπότε καλύτερα τωρα να τελειώνουμε.

Ακόμα για αλλο ένα λόγο πολύ σημαντικότερο.

Σε 30 χρόνια δεν θα εχουμε αρκετους έλληνες να υπερασπιστουν μια χώρα που θα ειναι ισλαμοκρατούμενη.

Ενας πολεμος τώρα που ειμαστε ακομα δυνατοι μας είναι πρός το συμφέρον μας γιατι θα σταματήσουμε τις μεταναστευτικές ροές στρατιωτικά ή διπλωματικά με την ισχύ των όπλων που δεν ειναι μονο για παρελάσεις και μίζες.

Σχολια μου απο σοβαρο θεμα πατριωτων που ανησυχουν για επικειμενο υποκινουμενο εμφυλιο εν καιρω πολεμου με την φιλη συμμαχο και γειτονα Τουρκια που οι λαοι τους δεν εχουν τιποτε να χωρισουν καθως και στρατιωτικών αναλυτων που μας προετοιμαζουν να αποδεχτουμε ολοημερες και ολονυκτιες γενοκτονιες μας μεχρι η πολιτική ηγεσια να καταλαβει τι συμβαινει και ο αιφνιδιασμενος στρατος μας να ανασυγκροτηθει……!!!

ΕΛΕΟΣ!

-«Αν σκεφτονται ετσι οι στρατιωτικοι μας ειναι για πεταμα. Δεν κανουν ουτε για διακοσμητικοι σε παρελασεις.

Aν οι μεταναστες προλαβουν μαζικα να παρουν οπλα και αρχισουν σκοτωνουν ελληνες ειδικα εν καιρω τουρκικης επιθεσης ποιος θα ευθύνεται μετα;

Οι δολιες ΜΚΟ; καποιοι ακραιοι που δεν αφομοιωθηκαν; μηπως η αντιπολίτευση; μηπως ο ρατσισμος μας που τους πληγωσε καταβαθα η οι φιλομεταναστευτικές κυβερνησεις που τους φερανε παρανομα μαζικα αντισυνταγματικά χωρις ελεγχο και χωρις την συμφωνη γνωμη του λαου με ενα δημοψήφισμα σε ενα τοσο καιριο θεμα που αφορα την ασφαλεια της χώρας ;

Ε;

Ειναι βεβαιο πως αυτο το πολιτικο προσωπικο συνδεδεμενο πολιτικά και οικονομικά με τους σχεδιαστες της μεταναστευσης και αναρμοδιο να αντιμετωπισει τις οποιες συνεπειες της αφρονος πολιτικής του,θα χασει τα αυγα και τα πασχαλια και θα ψαξει να επιρριψει ευθύνες στην κακια μας μοιρα, στον αντιχριστο ή θα το σκασει εξωτερικο και καλυτερα για μας, γιατι αν κατσικωθει εδω θα μαζεψει γυρω του ολες τις απαραιτητες στρατιωτικες και αστυνομικες δυναμεις για τον λαο για να σωθει αυτο.Αντι να φυλανε τον λαο θα φυλανε τις πατσοκοιλιες τους.

Αυτο το προσωπικο που μαζεψε την μιση αφρική και την ασια σε μια μικρή χώρα οπως η Ελλαδα διπλα σε μια πανοπλη εχθρική ιμπεριαλιστική Τουρκια λες και βρισκομαστε στην Ολλανδια και συνορευουμε με το Βελγιο στηριζομενο απο μια ΕΕ που δεν εχει ουτε καν δικο της στρατο που κανει εξωτερική πολιτική με επιστολες email και fax !!!!!!

Εν καιρω ειρηνης οι μισες αστυνομικες δυναμεις φυλανε την πολιτική δημοσιογραφική και οικονομική ελιτ φανταστειτε τι θα γινει εν καιρω πολεμου.

Θα μας αφησουν μονους μας.

Οι υπολοιποι αστυνομικοι θα νιωθουν αδικημενοι και κοροιδα που οι συναδελφοι τους θα κρυβονται στις επαυλεις και θα κοιτανε τον εαυτο τους.

Τα χετε σκεφτει αυτα; η δεν ξερετε ποσοι αστυνομικοι φρουρουν τον καθενα απο δαυτους τους μεγαλοσχημονες αρπακολες παρασιτικους μιζαδορους;

Αν τα υγιη στρωματα του στρατου δρασουν, γιατι η κομματικά επιλεγμενη ηγεσια του, με κρισεις, υπακουει πιστα μη χαρακτηριστει αντιδημοκρατική, στην αυτοκτονική πολιτική του προδοτικου πολιτικου προσωπικου που οδηγει μαθηματικά στην ηττα και την ταπεινωση, τοτε θα εχουμε λιγες ελπιδες.

Αυτα συμβαινουν οταν δεν εχεις δημοκρατια πολιτες οπλιτες. Εξαρτασαι απο τις ορεξεις της ολιγαρχιας.

Αν λοιπον δρασουν για τον λαο και το εθνος ειναι φανερο οτι πρεπει να τραβηξουν αλλη πορεια και αυτη θα ειναι εφαρμογή σχεδιου εκτακτου αναγκης οπου θα οριστει ενας αρχιστρατηγος ολων των δυναμεων και θα θεσει προληπτικά ολες τις δυναμεις στις προκαθορισμενες θεσεις μαχης του.

Ολες οι δυναμεις των σωματων σε διασπορα αεροπορια- πυροβολικο- ναυτικο στρατος ξηρας.

Ενεργοποιηση και εξοπλισμος της εθνοφυλακής και φρουρηση ολων των στρατηγικων σημειων αεροδρομια τραινα σταθμοι μοναδες παραγωγής ενεργειας ρανταρ και κυριως την υδρευση, ξερουν αυτοι.

Στρατιωτική φυλαξη και αποκλεισμος ολων των κεντρων μεταναστων χοτ σποτ και αμεσως μετα κληση για αμεση επιστρατευση 60 κλασεων.

Δεν μπορει να διενεργηθει επιστρατευση αν εχει ξεσπασει εξεγερση και 400.000 μεταναστες ειναι στον δρομο ακομα και αοπλοι.

Αμεσως μετα σχεδιο συγκεντρωσης ολων των λαθρομεταναστων που διαβιουν στις πολεις και τα χωρια εκτος χοτ σποτ με συνεργασια στρατου εθνοφυλακης και αστυνομιας απο καθε γειτονια προληπτικά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα και επιταξη του εμπορικου στολου για αμεση μεταφορα τους ακομα και εν καιρω πολεμου με την Τουρκια σε ερημα επιλεγμενα νησια μακρια απο το θεατρο του πολεμου οπου θα στηθουν αμεσα στρατιωτικες υποδομες στεγασης νοσοκομεια σχολεια εστιατορια κλπ.

Αυτο ειναι το δυσκολοτερο εγχειρημα γιατι ειναι εκατομμύρια.

Ομως ακριβως εκει θα κριθει η εκβαση του πολεμου με την τουρκια και η επιβιωση του λαου. Ετσι αποτρεπεται ενας εμφυλιος, πριν συμβει».

ΣΗΜ: (αν δεν συγκεντρωθουν εξαιτιας αντιρατσιστικών αγκυλωσεων σε γηπεδα, ενα 10% μονο να εξοπλιστει απο πρακτορες της ΜΙΤ και ξενων μυστικών υπηρεσιων απο κρυφες αποθηκες και θαμενα οπλα, εχουμε 200.000 τζιχαντια μεσα στις πολεις να λεηλατουν να σκοτωνουν και να μας βιαζουν αλληλεγγυα και ανθρωπιστικα…)

Η Τουρκια εχει την πρωτοβουλια κινήσεων.Οποτε θελει, οπου θελει επιτιθεται και διεκδικει. Γκριζαρει το αιγαιο φιλανδοποιει την Ελλαδα μετατρεποντας της σε ατυπη επαρχια της.

Σε λιγο καιρο θα περιπολουμε να προστατευουμε τις εξορυξεις της Τουρκιας στο Αιγαιο που θα παρουσιαζει ο τουρκικος Σκαι ως συνεκμεταλευση.

Δεν θα ασχοληθώ με το πολιτικο σκελος της διπλωματικής απαντησης σε στρατιωτικές παρεμβασεις. Ειναι ντε φακτο παραδοξο να στελνεις επιστολες διαμαρτυριας σε αυτον που ηδη σε γρονθοκοπει.

Θα ασχοληθω με το στρατιωτικο.

Η Ελλαδα εχει επιλεξει την παθητική αμυνα και συγκεντρωνει εκ των υστερων δυναμεις στα σημεια κρουσης που επιλεγει οποτε θελει η Τουρκια.

Εκτος του γεγονοτος οτι ετσι γκριζαρει την ελληνική επικρατεια οπως ηδη ανεφερα δημιουργωντας αμφισβητουμενες ζωνες κοστιζει αφορητα στην ελληνική οικονομια να βρισκεται σε διαρκη επιφυλακή να αναχαιτιζει μαχητικά αεροπλανα ή στρατιωτικά πλοια.

Αυτο και μονο θα αρκουσε για να θεσει τελεσιγραφο καταριψεως μαχητικων ή βυθισεως πλοιων.

Αντι αυτου η Ελλας αφου εχει εκ προιμιου αποριψει την επιλογη του προληπτικου χτυπηματος οπως κανει το Ισραηλ ωστε να διατηρει το δικαιο με το μερος της και να μην στραφει η διεθνης γνωμη εναντιον της μπορει να επιλεξει την επιλογη του ανταποδωτικου χτυπηματος.

Τα παραλια της Τουρκιας ειναι εκτενη και μπορουμε να βρεθουμε οπου θελουμε ανα παση στιγμη με το ναυτικο μας.

Αν σημερα οι Τουρκοι επιλεξουν να καταλαβουν το Καστελοριζο που ειναι τοσο κοντα στα παραλια τους που με ενα πηδημα ειναι μεσα οι Ελληνες αντι να κλαψουριζουν διεθνώς και να το χασουν οπως εχασαν την Κυπρο μπορουν να ανακαταλαβουν την Ιμβρο και την Τενεδο κλεινοντας παραλληλα με τα υποβρυχια Νικολής τα Δαρδανελια απαιτωντας την τηρηση της Συνθηκης της Λωζαννης για το αυτοδιοικητο των νησων με δική τους χωροφυλακή και δικαστηρια και την επαναφορα των περιουσιων και των κατοικων της.

Στην περιπτωση που η Τουρκια πλευσει στην Κρητη αντι να τζανταρουμε τα πλοια μας εξω απο τα Κρητικά παραλια και να βαραμε τις κορνες για να τρομαξει ο ενας τον αλλο να ξαμολυσουμε στη θρακική πεδιαδα το πανισχυρο 4ο σώμα Στρατου στην ανατολική θρακη μεχρι την Πολη. Η πεδιαδα ειναι ανοιχτή και σε 4ώρες ενας τεραστιος αριθμος των πιο εξελιγμενων ενισχυμενων Leopard θα διαρηξει την τουρκική αμυνα και θα την καταλαβει.

Μπορουμε να διαγουμε υποβρυχιακο πολεμο και να βυθισουμε οτι πλεει και να κανουμε σχεδιες ολα τα τουρκικά πλοια ενω η πανισχυρη αεροπορια μας σε περιπτωση γενικευμενου πολεμου να κυριαρχει στους ουρανους σε τρια με τεσσερα 24 ωρα βομβαρδιζοντας τα Μικρασιατικα παραλια και τις βασεις αποκοπτοντας την Τουρκια και τις εφεδρειες της απο την Κυπρο που η Εθνοφρουρα με ελληνικο αποβατικο σώμα μπορει να ανακαταλαβει.

Τα υπεσυγχρονα ρανταρ μαζι με το αντιπυραυλικο μας συστημα αεραμυνας μπορει να μας προστατευσει απο το πανισχυρο τουρκικο πυροβολικο ενω η θαλασσα μας οσο ειναι δική μας αποτρεπει την χρηση του τεραστιου τουρκικου στρατου.

Για τα εκατομυρια των μεταναστων εχω αναλύσει το σχεδιο εκτακτου αναγκης που πρεπει να εχει προηγηθει για να προλαβω την ηττοπαθεια μερικών.

Ο πολεμος για την Ελλαδα δεν ειναι επιλογη ειναι αναγκη.

Οι Τουρκοι τον επιλεγουν και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε για αυτο οσο η ηγεσια της ειναι εκει πανω να φανατιζει και να υποκινει καταστασεις εκτροπής.

Εμεις μπορουμε μονο να τον τελειωσουμε. Να αποσοβησουμε την τουρκική απειλή καταστρεφοντας την τουρκική στρατιωτική μηχανή προτου αρχισουμε τις διαπραγματευσεις στα σαλονια.

Πρεπει καποτε αυτη η χωρα να ανασανει και να μη χανει τον χρονο της σε ατερμονες διαμαρτυριες.

Ο λαος εχει βαρεθει να πληρωνει τα ξενοδοχεια των πολιτικών και τα γευματα τους για να χαριεντιζονται και να φωτογραφιζονται πριν γραψουν ανακοινώσεις.

Αφου αρεσκονται να κουβεντιαζουν αφου πανε που πανε ας μιλησουν για τον εποικισμο της Κυπρου την τουρκοποιηση της Ιμβρου και Τενεδου και την αδικη παραχωρηση της ανατολικης θρακης με πιεστικες συμφωνιες. Ας πανε να διεκδικήσουνε χαμενες πατριδες στην Χαγη αντι να τζογαρουν οτι μας εμεινε.!

Περί του πολιτικού διεθνούς παράγοντα εν καιρώ πολεμικής συρράξεως.

Όσοι γνωρίζουμε την πρόσφατη ελληνική ιστορία ξέρουμε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά έμπρακτη υλική βοήθεια από κανένα. Δεν είναι το θέμα μας εκεί.

Κάποιοι αυτό το δεδομένο το αξιολογούν αρνητικά και φοβούμενοι στρατιωτική ήττα κάνουν το παν να ανταγωνιστούν σε υποχωρητικότητα και μειοδοσία.

Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν φοβόταν ο Τούρκος ήττα θα είχε ήδη κάνει τον πόλεμο.

Είναι βέβαιο πως οι Έλληνες δεν θέλουμε πόλεμο.

Έχουμε πετύχει ακόμα και μέσα στην κρίση ένα ελάχιστο ανεκτό βιοτικό επίπεδο τέτοιο που δεν μας επιτρέπει ούτε να εξεγερθούμε αρκούμενοι σε αυτό. Έχουμε ζήσει δεκαετίες ειρηνικής καλής ζωής και βλέπουμε την ζημιά στις χώρες που εμπλέκονται σε πολέμους.

Σίγουρα ηλίθιοι δε είμαστε ξέρουμε το συμφέρον μας και έχουμε αποδεχτεί για τα καλά τις χαμένες πατρίδες ως χαμένες.

Ο τούρκος όμως όχι. Είναι υποχρεωμένος να «ιμπεριαλιζει» για να κρατά το τεμαχισμένο εθνοτικά και ταξικά εσωτερικό του αρραγές. Έχει μια ιστορία που τον ωθεί στο μεγαλείο και πάσχει από ναρκισσισμό.

Ο Έλληνας έχει ιστορία μεγαλείο και πάσχει απο προδοσία γιαυτό την αφησε στο παρελθόν του.

Ο τούρκος ψάχνει φτερά να πετάξει ο Έλληνας τα χει κομμένα.

Όμως ο πόλεμος όπως συχνά επαναλαμβάνω δεν είναι παρτίδα σκάκι όπου δυο ευγενικοί κύριοι συμφωνούν σε μια παρτίδα πίνοντας κονιάκ. Έρχεται και σε βρίσκει όταν ο ένας τον επιζητά και τον πίνεις ξεροσφύρι.

Ο τούρκος ψάχνεται για καβγά, αλλά φοβάται και να τις φάει.

Πάντα επιτίθεται όταν ο εχθρός είναι αδύναμος κι όταν έχει τις πλάτες των ισχυρών.

Σήμερα ούτε ανήμποροι είμαστε ακόμα ούτε έχει τις πλάτες των μεγάλων.

Το Ισραήλ είναι σε στρατιωτική και οικονομική συμμαχία μαζί μας και επηρεάζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Οι φιλειρηνιστές ηττοπαθείς θα χαρούν από αυτήν την ανάλυση μου. Λυπάμαι που θα τους απογοητεύσω αλλά δεν τελειώνει με ειρηνικό happy end.

Η συνέχεια έχει πόλεμο γιατί ο τούρκος έχει ένα διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό που τον απλώνει δυτικά. Θέλει τον ενεργειακό κόμβο που περιλαμβάνει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

Η ισλαμική του παράδοση προβλέπει θρησκευτικά την κατάκτηση της χώρας μας ως παλαιποτε επικράτεια του Ισλάμ. Αλλά ο λόγος δεν είναι αυτός. Πρέπει να προλάβει τον east med πριν λειτουργήσει για τον δικό του αγωγό.

Πρέπει να προλάβει τον χρόνο γιατί ο τούρκος ηγέτης είναι άρρωστος και δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Θέλει να προλάβει να αφήσει όνομα αντίστοιχο του Σουλειμάν πριν πεθάνει. Είναι ματαιόδοξος.

Συνεπώς το ζήτημα μετατίθεται από το αν θα επιτεθεί στο πότε θα επιτεθεί.

Ούτε αυτό όμως είναι το θέμα μου αλλά ο πολιτικός παράγοντας εν καιρώ πλήρους συρράξεως.

Η ιστορία δείχνει πως οι μεγάλες δυνάμεις δεν θα εμπλακούν και θα επέμβουν την στιγμή που θα επιλέξουν ως καλύτερη για τα δικά τους συμφέροντα τους.

Αυτό σημαίνει πως σε ανύποπτο χρόνο θα απαιτηθεί από το ΝΑΤΟ κατάπαυση του πυρός και νικητής θα είναι αυτός που θα έχει περισσότερα εδάφη στα χέρια του την δεδομένη στιγμή.

Η Ελλάδα δεν ξέρει πως θα αρχίσει ο πόλεμος με την Τουρκία γιατί η πρωτοβουλία ανήκει σε αυτήν δεδομένου πως θέλοντας το δίκαιο με το μέρος της στα σαλόνια των ισχυρών δεν θα προβεί σε προληπτικό χτύπημα, αλλά ξέρει πως θα τον τελειώσει.

Η Τουρκία δεδομένου του εσωτερικού και εξωτερικού ενόπλου μετώπου, των διαφόρων της με την Συρία το ενδεχόμενο εμπλοκής της Αρμενίας στην πλάτη της και του Αιγαίου δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδος παρά το 40% του στρατού της και μέρος αυτού αποβατικά όπου θα αντιμετωπίσει την αεροπορική κυριαρχία της Ελλάδος και την ναυτική υπεροχή και υπεροπλία.

Η Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει το 80% του στρατού της ήτοι 120.000 τούρκοι στρατιώτες από τους 350.000 έναντι 112.000 ελλήνων από τους 145.000.

Οι έφεδροι και στις δυο χώρες είναι γύρω στις 250.000 όποτε η ισορροπία 1:1 δεν αλλάζει. Δεδομένου πως ο πόλεμος που θα διάγει η Τουρκία είναι επιθετικός δεν πληροί το στρατιωτικό επιθετικό δόγμα του 11:1 για να καλύψει τις μεγάλες απώλειες που θα έχει έναντι οργανωμένης άμυνας.

Με αυτά ως δεδομένα και χωρίς να μπούμε σε αναλύσεις στρατηγικών οπλών που έχουμε υπεροχή καταλαβαίνουμε πως οι Τούρκοι θα πάνε για ένα αιφνιδιαστικό χτύπημα δημιουργία τετελεσμένου και παύση πυρός ώστε να διεκδικήσουν νομικά διεθνώς τα κεκτημένα σε μια επανάληψη του σκηνοθετημένου Αττίλα 1 και 2 στην Κύπρο.

Δεν συμφέρει την Ελλάδα ένας σύντομος πόλεμος με την αιτιολογία της κακής της οικονομίας σε καθεστώς υποτελείας αφού αυτη δεν είναι κάτι που αλλάζει και επιπροσθέτως θα βρεθεί με νέες χαμένες πατρίδες όπως και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να πάρει χρονική παράταση για να ανακαταλάβει τα χαμένα αν σφυρίξει την λήξη το ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να μπει σε διαδικασία ενεργητικής άμυνας ούτε φυσικά παθητικής άμυνας όπως συνηθίζει μέχρι τώρα γιατί μόνο θα χάσει και αφού δεν θέλει ηθικά να κάνει προληπτικό χτύπημα πρέπει να πάει για το home run. Άμεσο ανταποδοτικό χτύπημα την στιγμή που θα ξεσπάσει η τουρκική επίθεση.

Όπως κατέδειξα οι Τούρκοι δεν θα έχουν ούτε αριθμητική ούτε ποιοτική υπεροχή.

Μάλλον θα επιτεθούν στο Καστελλόριζο με ταυτόχρονη απόβαση αντιπερισπασμού σε Σάμο- Κω Ρόδο- Ψέριμο με στόχο την δέσμευση των ελληνικών δυνάμεων σε πολλαπλά μέτωπα αλλά με στρατηγικό στόχο το Καστελόριζο ώστε να σπάσουν την Ελληνοκυπριακή ΑΟΖ και να συνδεθούν με την ΑΟΖ της Λιβύης.

Οι έλληνες θα πρέπει να επιτεθούν στην Ανατολική Θράκη με το Τέταρτο Σώμα Στρατού να σπάσουν την τουρκική άμυνα με την ποιοτική και ποσοτική υπεροχή των τεθωρακισμένων.

Έχουμε 1700 τεθωρακισμένα έναντι 2400 τουρκικών που όμως θα βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την Τουρκία.

Πέρα από την τουρκική γραμμή άμυνας ανοίγεται η πεδιάδα της Αδριανούπολης ενώ πίσω από την ελληνική φυσικά οχυρά.

Πάμε για κεραυνοβόλο πόλεμο.

Μέσα σε 92 ώρες τα Leopard Hel 2 θα έχουν διαρρήξει την άμυνα και σε 4 ώρες θα είμαστε έξω από την Πόλη.

Ο πόλεμος τέλειωσε!

Τα αποβατικά μας ΖUBR με κυριαρχία στο αιγαίο κατεβάζουν στρατό σε Ίμβρο και Τένεδο.

Το ηθικό πλήγμα για την Τουρκία ακόμα και αν έχει επιτύχει προγεφύρωμα σε Κω Ρόδο και έχει πατήσει την Ψέριμο και Καστελόριζο θα είναι τεράστιο.

Αν δεν σταματήσουν εκεί οι μεγάλες δυνάμεις τον πόλεμο η Τουρκία θα κινδυνεύει να χάσει και την βόρειο Κύπρο καθώς θα βομβαρδίζουμε με ναυτικό και αεροπορία τα μικρασιατικά παράλια και συγκεκριμένα την Σμύρνη.

Η αποβατική δύναμη των Τούρκων θα κινδυνεύει να αποκοπεί από το κύριο σώμα εκστρατείας. Άλλωστε τα νησιά μας σαν πλωτά αεροπλανοφόρα μπορούν να προσφέρουν αλληλοκάλυψη ώστε το πυροβολικό να ισοπεδώσει ακόμα πατημένα εδάφη.

Οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις το γνωρίζουν αυτό το σενάριο.

Ας προετοιμαστεί κι ο ελληνικός λαός ψυχολογικά για επιθετικό πόλεμο αν θέλει να τον τελειώσει γρήγορα με τους όρους του.

Ας μάθει ο ελληνικός λαός πως το όπλο του τούρκου είναι η διασπορά φόβου και κλίματος ηττοπάθειας σε ένα στρατό που τρέμει αφού μια ατυχής εμπλοκή του μπορεί να σημάνει ταυτόχρονη στρατιωτική επίθεση Συρίας Ισραήλ Αρμενίας Κύπρου και πιθανού διαμελισμού της χώρας του.

Το όπλο του τούρκου είναι το ελληνικό πολιτικό προσωπικό που υπακούει στα κελεύσματα της Γερμανίας, τον συνέταιρο της Τουρκίας, που θα σταματήσει τον πόλεμο μόνο όταν πάει καλά για την Ελλάδα και θα τον αφήσει να κυλήσει αν τα πράγματα βαίνουν καλώς για την Τουρκία.

Ελπίζω να εξήγησα επαρκώς τι θα συμβεί πολιτικά κατά την διάρκεια στρατιωτικής εμπλοκής Ελλάδος- Τουρκίας και πόσο καίριος για την έκβαση είναι η διενέργεια πλαγιοκόπησης από τον Έβρο της τουρκικής εισβολής στο Αιγαίο με στόχο την Ανατολική Θράκη και την Πόλη ώστε να έχουμε το πάνω χέρι στα σαλόνια των διαπραγματεύσεων και να μην ξαναζήσουμε τον εξευτελισμό των Μουδανιών το `22 με την παράδοση του Καστελόριζου αυτήν την φορά.

Δεν θα βάλω τον κλασσικο επίλογο.

Είθε να μην γίνει τιποτε για να φανώ πολιτικά ορθός και να μην χαρακτηριστω στρατόκαβλος απλά γιατι θεωρώ τον τουρκικο επεκτατισμό δεδομένο, τον πόλεμο αναποφευκτο και πως αν δεν πέσει στα ειρηνιστικά κεφάλια μας θα πέσει στων παιδιών μας οπότε καλύτερα τωρα να τελειώνουμε.

Ακόμα για αλλο ένα λόγο πολύ σημαντικότερο.

Σε 30 χρόνια δεν θα εχουμε αρκετους έλληνες να υπερασπιστουν μια χώρα που θα ειναι ισλαμοκρατούμενη.

Ενας πολεμος τώρα που ειμαστε ακομα δυνατοι μας είναι πρός το συμφέρον μας γιατι θα σταματήσουμε τις μεταναστευτικές ροές στρατιωτικά ή διπλωματικά με την ισχύ των όπλων που δεν ειναι μονο για παρελάσεις και μίζες.

πηγή

kratosdimon.blogspot.com

https://ift.tt/338BfrB

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ